Onze cookies voor jouw thuis.

Deze site maakt gebruik van website- Tracking van derden om hun diensten aan te bieden, deze continu te verbeteren en om advertenties weer te geven die aansluiten bij de interesses van de gebruikers.

Ik ga akkoord en kan mijn toestemming op elk moment met ingang voor de toekomst intrekken of wijzigen.

Al enorm veel producten om te vergelijken. Nu tot wel 40% besparen!

Bijzettafels

28 van 1228 producten gezien

Populaire bijzettafels

Bijzettafels – kleine multi talenten voor elke kamer

Tafelsets in Scandinavische woonstijl als bijzettafels

Je kunt een bijzettafel in een paar stappen ombouwen van salontafel tot nachtkastje, of je kunt er meerdere van aanschaffen. Misschien gebruik je hem als salontafel en zet je er je glas of kleine hapjes op. Of je kunt de bijzettafel gebruiken als een mooie plank voor decoraties of persoonlijke aandenkens. Ook in de slaapkamer speelt een bijzettafel naast het bed een belangrijke rol en biedt ruimte voor jouw wekker of een goed boek. Bijzettafels zijn er in vele stijlen en ontwerpen, dus er is een bijzettafel naar ieders smaak. Dankzij deze verscheidenheid past de bijzettafel natuurlijk ook bij elke inrichtingsstijl en kan zij smaakvolle accenten zetten in verschillende kamers.

Bijzettafels voor elke kamer

Materialen voor de bijzettafel

Verschillende modellen bijzettafels

De juiste stijl voor jouw bijzettafel

Veelzijdig - bijzettafels in jouw huis

Bijzettafel in de woonkamer 

Waarschijnlijk de meest populaire plaats voor een bijzettafel is de woonkamer. Hier heeft de bijzettafel talrijke gebruiksmogelijkheden en verfraait elke lege hoek. Een bijzettafel is een goed alternatief voor de grote salontafel, omdat hij ook goed naast en niet alleen voor de bank kan worden geplaatst. Als plank voor een kopje thee of de afstandsbediening is hij hier goed op zijn plaats.

Bijzettafels in de slaapkamer

De slaapkamer heeft ook enkele nissen die kundig moeten worden opgevuld met een bijzettafel. In een hoek naast het raam, bijvoorbeeld. Zet een mooie groene plant op de bijzettafel, hij zuivert enerzijds de lucht in de slaapkamer en is anderzijds een mooie blikvanger. Maar de klassieke bijzettafel in de slaapkamer is natuurlijk de nachtkast. Van klein tot groot, met lade of een enkele plank - met bijzettafels voor het bed heb je een ruime keuze.

Bijzettafels voor in de gang

Waar laat je al die sleutels, paraplu's en kleine voorwerpen die je elke dag bij je draagt? Een bijzettafel met lades is een geweldige manier om opbergruimte te creëren in de gang. Het grote voordeel: bijzettafels zijn nooit erg groot, daarom passen ze in bijna elke gang.

Houten tafel, glazen tafel, kunststof op vier poten - bijzettafels en hun materialen

Een bijzettafel kan van verschillende materialen worden gemaakt. Daaronder zijn metaal, glas, hout, kunststof en massief hout populaire materialen. Welk materiaal voor jou geschikt is, hangt vooral af van jouw inrichtingsstijl. Een bijzettafel van massief hout straalt warmte en geborgenheid uit, terwijl een bijzettafel van glas een moderne blikvanger is.

Houten bijzettafels

Veel bijzettafels zijn gemaakt van hout. Hout is populair omdat het duurzaam is en kan worden gebruikt in bijna elke kleur in zijn natuurlijke staat. Bovendien kun je houten bijzettafels gemakkelijk verven om ze te laten schitteren in jouw favoriete kleur.

Glazen bijzettafels 

Een glazen bijzettafel ziet er bijzonder edel uit als de rest van het meubilair licht of zelfs wit is, omdat het de transparante look benadrukt. In vergelijking met houten tafels zijn glazen tafels kwetsbaar en moeten zij bij voorkeur worden gebruikt voor lichte voorwerpen als opbergruimte. Decoratieve voorwerpen zien er bijzonder mooi en stijlvol uit op een glazen bijzettafel. Maar vergeet niet: Regelmatig afstoffen van glazen tafels doet ze glanzen.

Kunststof bijzettafels 

Moderne bijzettafels in speelse of exotische design zijn vaak gemaakt van kunststof. Dit materiaal laat flexibiliteit toe en is even duurzaam als hout, maar gemakkelijker te onderhouden. Bovendien zijn de bijzettafels van kunststof vrij licht, waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen zijn als jouw bijzettafel ooit een nieuw thuis krijgt.

Van het vierkant tot de kist – een bijzettafel, vele modellen

Rond, gebogen, vierkant of hoekig? Je kunt een bijzettafeltje vinden in allerlei vormen, en in verschillende modellen. Afhankelijk van de nis waarin jouw bijzettafel zijn plaats moet vinden, beslis je over het juiste model. Als je wat meer ruimte hebt, zijn kisttafels echte blikvangers, net als tafel sets of consoletafels. Een ronde bijzettafel is goed voor decoratieve voorwerpen of als opbergtafel naast de bank, terwijl grotere voorwerpen vaak beter op een rechthoekig bijzettafel kunnen worden geplaatst.

Hoekige bijzettafels

Of ze nu driehoekig of rechthoekig zijn, hoekige bijzettafels passen perfect in symmetrische opstellingen en kunnen ook anderszins prachtig in het woonlandschap worden geïntegreerd. Ze zijn er in veel verschillende maten, want dit is de populairste vorm van bijzettafels. De vierkante bijzettafel is ook erg populair, omdat hij er heel netjes en compact uitziet als een kubus, wat geschikt is voor veel plaatsen.

Kisttafel

Een bijzondere blikvanger in elk appartement is de kisttafel. De bijzettafel in kistvorm ziet er altijd antiek uit en nodigt uit tot dromen over zijn oorsprong. Een kisttafel is bijzonder populair als salontafel. Afstandsbediening, tijdschriften en dergelijk belanden na gebruik gewoon in het grote vak en de woonkamer ziet er altijd opgeruimd uit. Maar een bijzettafeltje in kistvorm is ook een prima alternatief in de gang. Je kunt comfortabel op de kisttafel zitten om jouw schoenen aan te trekken en uw hoeden, sjaals en gastenslippers binnen op te bergen.

Toon jouw stijl – juiste bijzettafel voor jouw huis

Klassiek, modern, urbaan, shabby chic of koloniaal - aan welke interieurstijl je ook de voorkeur geeft, er is altijd een bijpassende bijzettafel. Hiervoor zorgen verschillende designs waarmee je heel bijzondere accenten kunt zetten. Onze tip: Zelfs een enkele bijzettafel in een bijzondere stijl kan de indruk van de hele kamer beïnvloeden. Probeer het gewoon eens uit en maak een bewuste stijlbreuk met een bijzettafel - kijken is duidelijk gewenst!

Scandinavische bijzettafel:

Als je je huis hebt ingericht in een Scandinavische inrichtingsstijl, draait het allemaal om heldere kleuren en strakke texturen. Een wit bijzettafel is een uitstekende keuze. Wat dacht je van een klaptafel, bijvoorbeeld? Het is eenvoudig, stijlvol en klassiek, en je kunt het verplaatsen en op verschillende plaatsen gebruiken.

Bijzettafel in koloniale stijl:

Om de weelderige stijl van het koloniale tijdperk te imiteren, wordt een houten bijzettafel aanbevolen. Een tafel met een massief houten blad en gebogen, met metaal beklede poten staat bijzonder goed.

Moderne bijzettafel:

Voor de moderne interieurstijl is een doorzichtig model van kunststof een goede keuze. Heldere kleuren zijn ook een goed advies. In ieder geval moet een moderne bijzettafel meteen in het oog springen.

Shabby chic voor de bijzettafel:

Een consoletafel is de beste keuze voor shabby chic. Deze moet van hout zijn en geschilderd of gebeitst in een verbleekte pasteltint, met sporen van slijtage om de gebruikte look te versterken. Gebogen tafelpoten zorgen voor een vleugje nostalgie. De laden kunnen soms van natuurlijk hout zijn of in een andere kleur geverfd of gelijmd.

Glamoureuze bijzettafel:

In deze inrichtingsstijl speelt extravagantie een niet te onderschatten rol, en daarom mag jouw bijzettafel best opvallen. Een consoletafel met metalen of houten poten in een zilveren afwerking en een zwart tafelblad versierd met een bordeauxrood kleedje zou perfect zijn voor deze stijl.