Loading...

Onze cookies voor jouw thuis.

Deze site maakt gebruik van website- Tracking van derden om hun diensten aan te bieden, deze continu te verbeteren en om advertenties weer te geven die aansluiten bij de interesses van de gebruikers.

Ik ga akkoord en kan mijn toestemming op elk moment met ingang voor de toekomst intrekken of wijzigen.

Al enorm veel producten om te vergelijken. Nu tot wel 40% besparen!
28 van 14 636 producten gezien

Populaire lampen

Lampen voor jouw huis

Mintgroene hanglamp in moderne, Scandi-stijl

Of het nu gaat om een tafel-, staande- of plafondlamp: lampen en verlichting brengen niet alleen licht in de duisternis, maar geven ook jouw huis, appartement of tuin een individuele sfeer. Afhankelijk van jouw wensen, kun je het helder als daglicht of schemerig en gezellig in jouw woonruimtes maken. Een van de beste tips voor een gezellig huis is het gebruik van verschillende lichtbronnen. Vooral 's avonds kun je de grote plafondlamp beter uit doen en kleine tafellampen of een grote staande lamp aandoen. Een goede richtlijn zijn drie indirecte lichtbronnen per kamer. Ontdek welke lamp geschikt is voor welke ruimte en hoe je het juiste model kiest op meubelo.nl.

Grote selectie van schijnende lampen

Lampen voor de woonkamer

De juiste verlichting voor de slaapkamer

Het juiste licht voor de werkplek

Verlichtingssysteem met Smart Home

Grote selectie van schijnende lampen 

Lezen, make-up, koken of gewoon je persoonlijke dagelijkse leven: er zijn vele situaties die directe of indirecte verlichting vereisen. De kleine bedlamp in de slaapkamer maakt een gezellige sfeer en helpt jouw ogen bij het lezen in bed. Het licht in de badkamer mag 's morgens niet te fel schijnen, maar moet helder genoeg zijn om te kunnen stylen. In de keuken zorgen spots voor een aangename verlichting van het werkblad. Als het eten klaar is, is het tijd om op te dienen: onder het directe licht van moderne hanglampen en romantische kroonluchters komen jouw gerechten nog beter tot hun recht. Maar praktische wandlampen verlichten ook elke kamer. Lampen met dimmerfunctie verblijden poker- en familierondes: van een pokerspel bij gedimd licht tot een stralend verlicht banket.

Lampen voor de woonkamer

De plafondlamp is te vinden in zowat elke woonkamer. Want de meestal grote verlichting aan het plafond van de kamer zorgt voor een brede verlichting, wat gewoon erg praktisch is op regenachtige en donkere dagen. s Avonds daarentegen schept indirecte verlichting een stemmige sfeer. Een staande lamp verlicht de hoek van de kamer, een booglamp schommelt over de bank op de salontafel en een kleine tafellamp geeft licht aan het dressoir. Kleine decoratieve lampen zorgen ook 's avonds voor een gezellige sfeer. Als je jouw woonkamer een beetje verduistert dankzij verschillende lichtbronnen, wordt er geen lelijk licht weerkaatst op de TV en kun je in volle pracht van de film genieten.

De juiste verlichting voor de slaapkamer

In tegenstelling tot wat men zou verwachten, is ook de verlichting in de slaapkamer van groot belang voor een aangenaam woongevoel. Want als we 's avonds naar bed gaan, willen we niet verlicht worden door een koude plafondverlichting. Daarom is geschikt in de slaapkamer naast de klassieke bedlampen, kleine staande lampen of vooral gezellig: lichtkettingen.

Het juiste licht voor de werkplek

Of het nu in het home office is of op kantoor, om te werken aan de computer of aan het archiefsysteem - het juiste licht bevordert jouw concentratie, je voelt zich fitter en het weer buiten kan je niet deren. De klassieker is, natuurlijk, de bureaulamp. Het beste is ervoor te zorgen dat je de bureaulamp handmatig kunt verstellen. Omdat de lamp je nooit mag verblinden. Overdag kun je de lampenkap het beste naar de muur draaien, omdat dit een diffuus licht geeft zonder dat het direct op jouw toetsenbord of documenten schijnt. Een staande lamp staat ook mooi naast jouw bureau en kan meestal naar behoefte worden aangepast.

Verlichtingssysteem met Smart Home

Lampen die via een app worden bediend, zijn al in veel huishoudens aanwezig. Omdat ze handig zijn, energie kunnen helpen besparen en gewoon leuk zijn. Vanaf de bank snel de plafondverlichting uitschakelen, de achtergrondverlichting van de tv activeren en de kleur aanpassen aan jouw stemming - Smart Home creëert een geheel nieuwe manier van verlichten.

Buitenlampen

Natuurlijk heb je ook de juiste verlichting nodig in de tuin, op jouw terras of voor de voordeur. Want enerzijds struikel je niet in het licht en anderzijds geeft buitenverlichting je outdoor-ruimte ook een gezellige sfeer. De buitenlampen zijn natuurlijk allemaal weerbestendig en kunnen aan muren en daken worden bevestigd, maar kunnen ook in de grond worden geïnstalleerd.

Lampen in bijpassende inrichtingsstijl

Als woonaccessoire moeten lampen en verlichting ofwel perfect bij jouw inrichtingsstijl passen, ofwel een contrast vormen met de bestaande inrichting. Gelukkig zijn er lampen in vele stijlen, zodat er zeker het juiste model voor je bij zit: Scandinavische lampen, lampen in industrial stijl, moderne lampen en lampen in landelijke stijl zijn slechts een kleine greep.

Juiste keuze van lichtkleuren

Koud licht is hooguit geschikt in de keuken, anders willen we warm daglicht, dat op regenachtige dagen het gevoel van zonlicht in huis brengt. Daarom is het bijzonder belangrijk de juiste verlichtingsmiddelen voor jouw lampen te kiezen. Van koud tot warm-wit, je vindt er verschillende lichtkleuren en warmteniveaus. En maak je geen zorgen: spaarlampen zijn nu ook verkrijgbaar in alle denkbare lichtnuances.