meubelo.nl
slogan
  colofon_image-header

  Colofon

  meubelo.nl is een dienst van moebel.de Einrichten & Wohnen AG

  Gertrudenstraße 3 20095 Hamburg

  Tel.: 040-210 910 710

  Fax: 040-210 910 101

  Web: https://www.meubelo.nl

  Hoofdkantoor Hamburg

  Lokale rechtbank Hamburg HRB 90208

  BTW-identificatienummer: DE 211430473

  Raad van Bestuur:

  Robert A. Kabs (Voorzitter)

  Arne Stock

  Raad van toezicht:

  Daniel Puschmann (Voorzitter)

  Fabian Gewald

  Thomas Meyer

  Hoofdredacteur:

  Robert A. Kabs (V.i.S.d.P.)

  Arne Stock (Plaatsvervanger)

  Onze medewerkers staan tot uw beschikking: Contactformulier

  Bericht:

  Over meubelo.nl: Met meer dan 400.000 producten van verschillende onlineshops is meubelo.nl een van de grootste Nederlandse specifieke zoekmachines op het gebied van, meubels, inrichting en wonen. Als meubelcategorieën biedt meubelo.nl banken, tuinmeubelen, woonkamermeubelen, slaapbanken, gestoffeerde meubelen en nog veel meer aan. De producten beschikbaar op meubelo.nl betreffen het aanbod van onze onlineshop partners. meubelo.nl zelf verkoopt geen producten.

  Externe links: Wij hebben op onze pagina's links naar andere websites geplaatst. Voor al deze links geldt: Wij verklaren uitdrukkelijk dat wij geen enkele invloed hebben op de vormgeving en de inhoud van de gelinkte pagina's. Daarom distantiëren wij ons hierbij uitdrukkelijk van de inhoud van alle gelinkte pagina’s op onze homepage en maken wij ons deze inhoud niet eigen. Deze verklaring geldt voor alle op onze homepage weergegeven links en voor alle inhoud van de pagina's waarnaar de bij ons geregistreerde banners en links leiden.

  Actualiteit van de prijzen: De op meubelo.nl vermelde prijzen kunnen onder bepaalde omstandigheden niet meer actueel zijn, omdat prijswijzigingen binnen de partnershops alleen met een vertraging kunnen worden weergegeven. De prijzen in de gelinkte partnershops zijn doorslaggevend. Platform van de EU-Commissie voor onlinegeschillenbeslechting: www.ec.europa.eu/consumers/odr

  Naar boven