Loading...

Onze cookies voor jouw thuis.

Deze site maakt gebruik van website- Tracking van derden om hun diensten aan te bieden, deze continu te verbeteren en om advertenties weer te geven die aansluiten bij de interesses van de gebruikers.

Ik ga akkoord en kan mijn toestemming op elk moment met ingang voor de toekomst intrekken of wijzigen.

Al enorm veel producten om te vergelijken. Nu tot wel 40% besparen!

Highboards

28 van 347 producten gezien

Opbergruimte wonder highboard

Modern zwart highboard

Evenals dressoirs en lowboards behoren highboards tot de groep commodes. Vergeleken daarmee zijn highboards echter, zoals de naam al zegt, duidelijk hoger. Zo telt een commode als een highboard vanaf een hoogte van ten minste 100 cm. Omdat hij zo extreem hoog wordt, is het highboard meestal ook eerder smal dan breed. Hij neemt dus veel minder plaats in de kamer in dan dressoirs of commodes en biedt toch voldoende opbergruimte voor jouw spullen. 

Smal, breed, hoog - de afmetingen van een highboard

Materialen die bij het huis passen

Gevarieerde highboards

Stijlvol opgeborgen

Smal, breed, hoog – de afmetingen van een highboard

Zoals alle soorten commodes zijn ook highboards verkrijgbaar in een groot aantal afmetingen. Ze passen dus in elk huis en bieden voor elke ruimte de juiste opbergruimte. Zoals je al weet, is de minimumhoogte van highboards 100 cm. Het is echter zeer flexibel in de breedte. Een highboard in de woonkamer ziet er heel elegant uit als hij vrij smal is. Als een soort grote broer van de vitrinekast, biedt hij opbergruimte voor glazen en servies. In de gang daarentegen is het geschikt om een brede highboard te kiezen. In de grote vakken en achter de deuren kun je schoenen, sjaals en paraplu's opbergen. 

Materialen die bij het huis passen

Aangezien het highboard een vrij groot meubelstuk is, is het belangrijk goed naar het materiaal te kijken. Want dit bepaalt vaak de stijl van het highboard. Afhankelijk van jouw wensen kun je met het highboard kundig contrasten aanbrengen en bijvoorbeeld kiezen voor een highboard van massief hout bij jou verder zeer moderne en zuiver witte inrichting. Je kunt ook hoge commodes vinden die precies bij jouw bestaande meubilair passen, zodat ze onopvallend integreren. 

Houten highboards 

Bijzonder robuuste en duurzame highboards zijn gemaakt van hout. Het natuurlijke materiaal is zeer veelzijdig en kan sterk variëren in kleur, structuur en gewicht. Highboards van beuken-, eiken- of notenhout zijn bijzonder populair. Als je van exotisch houdt, zijn highboards van sheesham hout jouw eerste keuze. Commodes en highboards van massief hout zijn bijzonder populair. Ze geven een huis een speciale gezelligheid.

Kleurenspel voor highboards

Zwarte highboards, witte highboards, kleurrijke highboards... er zijn geen grenzen aan jouw fantasie hier. Kies de kleur die bij jouw inrichting past of kies bewust voor een contrast.

Gevarieerde highboards

Highboards zijn echte favorieten als opbergmeubelen. Ze vragen niet zoveel vloeroppervlakte als een dressoir of lowboard en bieden toch veel ruimte binnenin. Highboards zijn dus niet alleen open rekken, maar zijn uitgerust met deuren, lades en legplanken. Zo kun je spullen in scène zetten of onzichtbaar opbergen achter de fronten.

Achter gesloten deuren

Deuren horen gewoon bij highboards. Want hoe moet je anders al je spullen onzichtbaar opbergen? Afhankelijk van de stijl van het highboard kunnen dit deuren van massief hout zijn, die van hetzelfde materiaal zijn gemaakt als het corpus. Maar je kunt ook bewust contrasten aanbrengen tussen het highboard en de deuren ervan door deurfronten in verschillende kleuren te kiezen.

Wil je niet alles helemaal verstoppen, maar heb je wel wat aandenkens, vakantiesouvenirs of mooie woonaccessoires? Dan zijn highboards met glazen deuren de juiste keuze. Hiermee kun je jouw favoriete stukken stof- en breukvrij achter een deur opbergen, maar dankzij het glas toch mooi presenteren.

Meer orde door lades

Het is in elk huis te vinden en zonder zouden we niet weten waar we heen moeten: een rommellade. Zelfs in de woonkamer stapelen zich hier en daar kleine dingen op die je niet wilt weggooien, maar die ook geen vaste plaats hebben. Highboards met laden zijn hier perfect voor. Er is meer opbergruimte dan verwacht in de kleine vakken en je vindt dingen sneller terug dan wanneer je ze opbergt in een grote kast in een doos.

Open opbergruimten in het highboard

Als een highboard alleen uit deuren en laden bestaat, ziet het er al gauw uit als een blok dat erg volumineus kan lijken. Daarom breken meubeldesigners deze look door open opbergruimten in het highboard te integreren. Je kunt jouw creativiteit de vrije loop laten op de planken binnenin of op de verhoogde plank. Van familiefoto's en vakantiesouvenirs tot trendy woonaccessoires, op het highboard is er voor elke soort decoratie een plaatsje. Want met deze kleine details maak je je leefruimte veel individueel.  

Stijlvol opgeborgen

Net als bij de materialen, kun je ook kiezen voor veel verschillende stijlen. Zo zijn er highboards in urbaan stijl die een echte industrial flair uitstralen met metalen accenten. Voor liefhebbers van de Scandi-stijl zijn Scandinavische highboards geweldige meubelstukken, omdat ze jouw interieur perfect aanvullen op fijne houten poten en in lichte tinten. Natuurlijk houdt de populaire landhuisstijl niet op bij de highboards, zodat deze vaak te vinden zijn in highboards van hout.

Highboards voor elke kamer 

Highboards zijn echte allrounders en vormen, samen met dressoirs en lowboards, perfecte alternatieven voor kasten of open rekken. Woonkamer highboards zijn de meest populaire modellen. Ze vullen het meubilair perfect aan en bieden opbergruimte op een kleine ruimte. Highboards zijn ook populaire alternatieven voor schoenenkasten in de gang. Je vindt zeker een geschikte plaats voor jouw highboard in jouw huis om eindelijk orde in de chaos te krijgen.