Loading...

Onze cookies voor jouw thuis.

Deze site maakt gebruik van website- Tracking van derden om hun diensten aan te bieden, deze continu te verbeteren en om advertenties weer te geven die aansluiten bij de interesses van de gebruikers.

Ik ga akkoord en kan mijn toestemming op elk moment met ingang voor de toekomst intrekken of wijzigen.

Al enorm veel producten om te vergelijken. Nu tot wel 40% besparen!

Nachttafeltje

28 van 2362 producten gezien

Opbergruimte naast het bed: Vind jouw nachttafel

Wit nachttafel met lades en legplank

Nachttafeltje hebben vaak een vergeten existentie, hoewel ze ongelooflijk veelzijdig zijn. Nachttafeltje kunnen alles opbergen wat je 's avonds, 's nachts en 's morgens nodig hebt. Ze bieden ook ruimte voor jouw geheimen of maken een design statement in de slaapkamer. Lectuur, wekker, Nachttafellamp zijn veel voorkomende bewoners van nachttafeltje, maar ook noodmedicijnen, jouw mobiele telefoon en tissues kunnen hun plaats vinden. Verschillende nachttafeltje wachten erop om ontdekt te worden en hun thuis te vinden in jouw slaapkamer. 

Erken verschillen: nachttafeltje en bedconsolen

Nachttafeltje gemakkelijk online bestellen

Nachttafeltje voor kleine slaapkamers

Hout, glas, kunststof, welk materiaal past bij jouw slaapkamer?

Nachttafeltje in populaire inrichtingsstijlen

Erken verschillen: Nachttafeltje en bedconsolen

Heb je veel lades nodig, een deur die dicht kan of is een simpel plank naast jouw bed voldoende voor jou? Afhankelijk van wat je op en om jouw Nachttafel wilt opbergen, kies je het juiste meubelstuk.

Moderne bedconsolen

Bedconsolen zijn, naast kleine nachttafeltje of een nachtkastje, de compacte variant voor jouw slaapkamer. Met meestal één lade bieden zij jou opbergruimte voor jouw kleine bezittingen en zijn zij toch onopvallend. Bedconsolen zijn er in alle stijlen en in talrijke materialen, zodat ze perfect in jouw slaapkamer passen.

Praktische nachttafeltje

Over het algemeen iets groter en meer opvallender zijn nachttafeltje. Met meerdere lades, een grote blad en een open vak met legplanken heb je voldoende opbergruimte. Jouw lievelingsboeken, een zaklamp en andere kleine voorwerpen zullen hier hun vaste plaats vinden. Om meer orde in de slaapkamer te scheppen, hebben veel nachttafeltje deuren om de vermeende chaos te verbergen.

Nachttafeltje gemakkelijk online bestellen 

Hoeveel nachttafeltje heb je nodig? 

Heb je een Nachttafel nodig voor beide kanten van het bed of staat jouw bed tegen de muur zodat je maar één Nachttafel nodig hebt? Als je twee nachttafeltje nodig hebt, is het gemakkelijker en vaak goedkoper om ze per paar te kopen, zodat ze ofwel identiek zijn of bij elkaar passen.

De juiste maat van jouw nachttafeltje:

Naast de mogelijke breedte is ook de gewenste hoogte van de Nachttafel zeer individueel. Als de Nachttafel lager staat dan het bed, ziet de kamer optisch ruimer uit, als de Nachttafel even hoog staat, is het makkelijker om bij de voorwerpen erop te komen en als de Nachttafel hoger staat, omlijsten de nachttafeltje het bed mooi. Heb je een bed met lades? Zorg er dan voor dat jouw Nachttafel ze niet blokkeert. Er zijn geweldige nachttafeltje die aan de muur worden gemonteerd, zodat je nog steeds bij de lades onder de Nachttafel kunt. 

Nachttafeltje voor kleine slaapkamers 

Je hebt te weinig ruimte naast jouw bed, maar wilt niet inleveren op plankruimte? Dan zijn kleine nachtlades die je gewoon aan de muur monteert goed geschikt. Deze zijn meestal bijzonder smal en bieden toch ruimte voor een glas water, een pocketboek en jouw wekker. En maak je geen zorgen, zodat je niet in het donker ligt, kies je dan voor een Nachttafellamp met klem. Met behulp van een klemfunctie kun je dit Nachttafellamp gemakkelijk bevestigen aan de Nachttafel, jouw bed of een plank en zo ruimte besparen op jouw Nachttafel.

Hout, glas, kunststof, welk materiaal past bij jouw slaapkamer? 

Nachttafeltje zijn gemaakt van de meest uiteenlopende materialen, aangezien zij, in tegenstelling tot het bed en de kledingkast, geen grote spanningen moeten weerstaan. De materiaalkeuzes zijn glas, hout, kunststof en metaal. Nachttafeltje van rotan zijn ook erg trendy en geven jouw slaapkamer een natuurlijke boho-look.

Glazen nachttafeltje 

Nachttafeltje van glas of met een glazen ruit aan de bovenzijde hebben het voordeel dat glas zeer stevig is en ook een omgevallen waterglas vergeeft. Bovendien zijn glazen oppervlakken gemakkelijk schoon te maken, wat vooral voor mensen met een allergie een interessant aspect is. Niet in de laatste plaats vanwege zijn glans en moderne uitstraling is glas een geliefd materiaal voor fronten en legplanken. Met een glazen Nachttafel geef je jouw slaapkamer een blikvanger met veel glamour.

De klassieke Nachttafel: Hout 

Hout, op hout gebaseerde materialen en massief hout zijn populair voor nachttafeltje vanwege hun natuurlijke uitstraling, kwaliteit en ongecompliceerde verwerking. Of het resultaat romantisch of chic is, hangt alleen af van het design: jouw houten Nachttafel kan eigenlijk alles.

Onderhoudsvriendelijke Nachttafel van kunststof

Kunststof is niet meer weg te denken uit bij het meubeldesign, en ook in nachttafeltje is het vaak te vinden. Kunststof is licht, goedkoop te produceren, verkrijgbaar in vele kleuren en gemakkelijk vormbaar. Bovendien zijn kunststofsplinters minder gevaarlijk in geval van beschadiging dan bijvoorbeeld glassplinters.

Moderne inrichting met nachttafeltje van metaal 

Metaal is stabiel en kan daarom worden gebruikt voor filigranen designs die technisch niet mogelijk zijn met andere materialen. Vaak zijn de poten van de Nachttafel gemaakt van metalen details om een modern, maar ook nostalgisch en speels design te creëren.

Nachttafeltje in populaire inrichtingsstijlen 

Klassieke nachttafeltje 

In een elegante en gezellige slaapkamer zijn nachttafeltje in klassieke stijl de kers op de taart. Zij completeren het geheel en scheppen een luxueuze sfeer. Ze zijn meestal gemaakt van natuurlijk hout, wat een warme sfeer naast jouw bed geeft.

Koloniaal & vintage

Nachttafeltje in koloniale stijl of in vintage-look onderstrepen de gezellige sfeer van jouw slaapkamer. Ze bewijzen individualiteit en tonen stijl. Mooie ornamenten geven elke Nachttafel een speciaal aard.

Gezellige landelijke look 

Om jouw droom van een leven op het platteland waar te maken, zijn nachttafeltje in landelijke-stijl een geweldig alternatief om naar het platteland te verhuizen. Ze stralen zelfs tijdens de werkweek vakantie flair uit en brengen jou elke ochtend in een vrolijke stemming.

Moderne nachttafeltje 

Op zoek naar een statement? Een Nachttafel in moderne stijl is een blikvanger in jouw slaapkamer. Op meubelo.nl vind je een ruime keuze aan nachttafeltje in prachtige designs.

Bedconsolen in Scandinavische woonstijl 

Nachttafeltje in Scandinavische stijl worden gekenmerkt door heldere kleuren en duidelijke vormen. Meubels in deze inrichtingsstijl zijn verfrissend als een sprong in een fjord.

Urbane nachttafeltje 

Op de pols van de tijd en modieus up to date, presenteren zich nachttafeltje in urbane stijl. De beste aanbiedingen van 250 shops nemen je mee op een reis die net zo luid en schel is als de Londense clubscène.

Nachttafeltje met LED-verlichting 

Dankzij de moderne LED-technologie hebben veel nachttafeltje geïntegreerde verlichting. Dit extra bespaart jou de zoektocht naar een extra leeslamp en vervelende kabels zijn overbodig. De schakelaars zijn groter dan bij gewone lampen en gemakkelijk te vinden in het donker, waardoor het gevaar verdwijnt dat de Nachttafel wordt leeggeruimd terwijl naar de lichtschakelaar wordt gezocht.

Trouwens: voor make-up liefhebbers is een kaptafel aan te bevelen. Hier vinden alle kwasten, oogschaduwpaletten en lipsticks hun plaats.