Terug naar categorie
Er is een fout opgetreden en het product dat je zoekt kan niet worden weergegeven. Klik linksboven om terug te keren naar de categorie.

Oeps.

Er is een fout opgetreden en het product dat je zoekt kan niet worden weergegeven. Klik linksboven om terug te keren naar de categorie.

Terug naar categorie
Er is een fout opgetreden en het product dat je zoekt kan niet worden weergegeven. Klik linksboven om terug te keren naar de categorie.

Oeps.

Er is een fout opgetreden en het product dat je zoekt kan niet worden weergegeven. Klik linksboven om terug te keren naar de categorie.

Error...

Onze cookies voor jouw thuis.

Deze site maakt gebruik van website- Tracking van derden om hun diensten aan te bieden, deze continu te verbeteren en om advertenties weer te geven die aansluiten bij de interesses van de gebruikers.

Ik ga akkoord en kan mijn toestemming op elk moment met ingang voor de toekomst intrekken of wijzigen.

Meubelen voor jouw woonkamer

De woonkamer is een centrale ruimte in jouw huis. Wij presenteren de mooiste meubelen voor jouw woonkamer. Laat je door ons inspireren!

Woonkamer met diverse meubelen

Jouw plek om te ontspannen

Groene bank met bijzettafel

Hier kan je heerlijk achterover leunen, uitrusten en ontspannen - of samenzitten met familie en vrienden, spelletjes spelen en een filmavondje houden. Kortom, een bank is vaak het middelpunt van de woonkamer. Met verschillende vormen en functies is er voor elke smaak een geschikte sofa. Ook qua kleuren en materialen biedt de bank veel mogelijkheden voor de inrichting van de woonkamer. Wat dacht je van een prachtige Chesterfield bank, bijvoorbeeld? Of geef je de voorkeur aan de minimalistische Skandi sofa?

Bekijk het vanuit een andere hoek

Een hoekbank is in veel situaties de perfecte oplossing. In een kleine flat vindt het zijn plaats in de hoek van de kamer, terwijl het in een grote woonkamer dienst doet als room divider. Hoekbanken zijn verkrijgbaar in talrijke kleuren, materialen en stijlen, zodat iedereen de juiste hoekbank voor zijn woonkamer kan vinden.

Roze hoekbank met salontafel en tapijt

Loungefeeling

Grijze woonlandschap in een lichte woonkamer

Woonlandschappen zijn bijzonder grote gestoffeerde meubelstukken die worden gekenmerkt door een typische U-vorm. In tegenstelling tot een hoekbank hebben zij twee verlengde zijgedeelten die in de kamer uitsteken. De meeste woonlandschappen zijn drie tot vier meter breed, waardoor ze meestal niet geschikt zijn voor kleine woonkamers. Een modulaire woonlandschap past zich echter aan elke woonkamer aan, omdat het uit verschillende elementen bestaat die afzonderlijk kunnen worden verbonden.

Voor een gezellige leeshoek

Of het nu voor de leeshoek is of als aanvulling bij de bank, een fauteuil nodigt uit om te ontspannen. Een extra kruk is niet alleen praktisch om je voeten op te leggen, maar kan ook dienen als extra zitplaats voor gasten. Fauteuils met krukjes zijn must-haves in de woonkamer en passen perfect in elke interieurstijl. Ontdek elegante lederen fauteuils, nostalgische oorfauteuils of comfortabele TV-fauteuils. Als je echter wat mobieler wilt zijn, is een praktische zitzakstoel het juiste alternatief.

Grijze leesfauteuil voor groene muur

De salontafel - meer dan een opbergplaats

Hoekige salontafel met tapijt

Een salontafel is de perfecte aanvulling voor jouw behaaglijke bank, want dit kleine bijzettafeltje dient niet alleen als praktische plank voor koffiekopjes of de afstandsbediening, het maakt ook het totaalbeeld van een gezellige zithoek compleet. De grootte en de vorm van een salontafel moeten daarom bij de bank en de kamer passen, zodat ze perfect in de ruimte passen. Platte salontafels passen goed bij een chique loungedesign of een minimalistisch interieur, hogere exemplaren ogen gezelliger.

Een hoofdrol voor de TV

TV-meubels zijn veelzijdig en stijlvol tegelijk. Smalle lowboards zijn geschikt als plank voor de TV en als kleine bergruimte. Een TV-rek is het juiste meubel als er ook plaats is voor wat technische apparatuur. De TV hoeft echter niet per se op het TV-meubel te worden geplaatst; met een muurbeugel en een diep lowboard kunt je de kamer ook optisch verfraaien.

TV-lowboard in grijs met legplank

Hier past een hoop in

Brede commode met decoratie

Commodes in de woonkamer bieden de juiste plaats voor je persoonlijke, waardevolle spullen: praktisch opgeborgen en beschermd tegen nieuwsgierige blikken. Ze hebben meestal meerdere laden en deuren en bieden zowel bergruimte als een plank. Afhankelijk van de grootte is de commode geschikt als blikvanger in de woonkamer of als kleine functionele aanvulling. Kleine dozen en praktische manden kunnen worden gebruikt om orde te brengen in de ladekast.

De sideboard: stijlvol en praktisch

Bijna geen ander meubelstuk combineert functionaliteit en design zo goed als het sideboard. Het meubelstuk geniet ook vandaag nog grote populariteit, mede omdat het naar believen kan worden gebruikt en ingericht. Een sideboard in de ware zin van het woord is een commode zonder uitbouw, die veel breder is dan hij hoog is. Vanaf een breedte van ongeveer 120 cm, wordt het een sideboard genoemd. Meestal is het echter 200 cm, wat veel ruimte schept om je passie voor decoratie uit te leven.

Licht sideboard met decoratie

Het woonwand-totaalpakket

Witte woonwand in een lichte woonkamer

In een woonwand hebben alle meubelstukken hetzelfde ontwerp en bieden zo een uniform totaalbeeld. De afzonderlijke onderdelen kunnen individueel worden opgesteld en opgehangen, zodat ze in elke woonkamer passen. Een woonwand kan uit veel verschillende meubelstukken bestaan, zoals bovenkasten, tv-planken, vitrinekasten, ladesystemen en legplanken.