Terug naar categorie
Er is een fout opgetreden en het product dat je zoekt kan niet worden weergegeven. Klik linksboven om terug te keren naar de categorie.

Oeps.

Er is een fout opgetreden en het product dat je zoekt kan niet worden weergegeven. Klik linksboven om terug te keren naar de categorie.

Terug naar categorie
Er is een fout opgetreden en het product dat je zoekt kan niet worden weergegeven. Klik linksboven om terug te keren naar de categorie.

Oeps.

Er is een fout opgetreden en het product dat je zoekt kan niet worden weergegeven. Klik linksboven om terug te keren naar de categorie.

Error...

Onze cookies voor jouw thuis.

Deze site maakt gebruik van website- Tracking van derden om hun diensten aan te bieden, deze continu te verbeteren en om advertenties weer te geven die aansluiten bij de interesses van de gebruikers.

Ik ga akkoord en kan mijn toestemming op elk moment met ingang voor de toekomst intrekken of wijzigen.

28 van 4.157 producten gezien

Populaire badkamer meubels

Tijd voor een nieuwe badkamer

S morgens sta je voor de wastafel en was je je tanden. Je verzorgings- en hygiëneproducten liggen netjes opgeborgen in een badkamerkast en je handdoeken liggen netjes opgevouwen boven op elkaar op een badkamerrek. Alles heeft zijn plek en straalt een gezellige sfeer uit. Vind je dit een goed idee? Ga er dan voor! Op meubi.nl vind je alles, wat je nodig heeft voor jou persoonlijke wellness-oase. Want laten we eerlijk zijn: een mooi ingerichte badkamer met veel opbergruimte is de perfecte plek om te ontspannen.

De juiste badkamermeubels voor jouw droombadkamer

Bij de aankoop van jouw nieuwe badkamermeubels heb jij de keuze tussen verschillende badkamerkasten en -rekken of een op elkaar afgestemde badkamermeubelset waarin je je utensilië kunt opbergen. Daarnaast is er een bijpassend badkamerkrukje, dat niet alleen als zitplaats wordt gebruikt, maar ook als opbergruimte en legplank. Er is voor elk smaak iets bij, of het nu in natuurlijke landelijke stijl is of in modern design. Je hoeft alleen maar te beslissen van welk materiaal jouw nieuwe meubels moeten worden gemaakt en welke eigenschappen voor jou belangrijk zijn. Wat dacht je van onderhoudsvriendelijke kunststof oppervlakken of geïntegreerde contactdozen? In onze rubriek badkamermeubels vindt je de meubels voor jouw nieuwe droombadkamer.

Jouw nieuwe badkamermeubel

Waar je op moet letten bij het kopen:

Materiaal badkamermeubel: er zijn vele mogelijkheden voor jouw eigen badkamer - van badkamermeubel van hout, metaal, glas of kunststof - het materiaal is volledig afgestemd op jouw wensen en voorkeuren.

Varianten: Afhankelijk van de aard van jouw badkamer heb jij de keuze tussen meubelsets of losse rekken, kasten en badkamerkrukjes, die je ophangt of neerzet. Losse badkamermeubels zijn bijzonder geschikt voor kleine badkamers of badkamers met veel hoeken en gaaten, zodat je de afmetingen individueel kunt kiezen.

Eigenschappen: Omdat het bij jouw nieuwe droombadkamer om de details gaat, biedt meubi.nl kasten met laden en inzetstukken, kasten met deuren of meubels met geïntegreerde stopcontacten. Omdat niet iedereen een badkamer met daglicht heeft, bieden veel badkamermeubels geïntegreerde LED-verlichting. Krijg een overzicht van de vele extra's in jouw nieuwe badkamer en kies jouw persoonlijke eigenschappen.

Materiaal diversiteit voor jouw eigen badkamer

Op zoek is naar nieuwe badkamermeubels, is de vraag welk materiaal geschikt is voor badkamermeubels. Van uiterlijk tot onderhoud en duurzaamheid is er veel op op te letten bij de keuze van badkamermeubelen van hout, metaal, natuursteen, glas of kunststof.

Houten badkamermeubels 

Als je badkamermeubels van hout wilt hebben, heb je verschillende mogelijkheden. Massief hout is bijzonder zwaar, robuust en duurzaam, omdat het uit echt hout bestaat. Meubelen van MDF en spaanplaat zijn daarentegen lichter van constructie en bekleed met houtfineer voor een grotere duurzaamheid. Deze fineren zijn verkrijgbaar in een groote keuze aan optieken, zoals eiken, beuken of grenen. Het belangrijkste voor jouw nieuwe badkamermeubels is dat het vochtbestendig is.  Daarom is lariks, bijvoorbeeld, een goede keuze. Anders kun je speciale accenten leggen met verschillende houtsoorten, zoals bamboe, kersen of teak.

Steen en metaal voor de nieuwe badkamer

Met stenen decoratieve elementen kan je mooie natuurlijke accenten in jouw badkamer zetten. Metaal is goed voor handgrepen, knoppen en versieringen op jouw badkamermeubels. Anders zijn er ook badkamerrekken van staal of aluminium die er bijzonder luchtig en open uitzien. Een opvouwbaar metalen badkamerkrukje is bijzonder ruimtebesparend en gemakkelijk op te bergen.

De klassieker voor de badkamer: meubelen en decoratie van glas

Spiegels, planken of kastfronten van glas maken van jouw badkamer een blikvanger. De doorschijnendheid creëert een heldere en vriendelijke atmosfeer. Een bijzondere eyecatcher is een wastafel van glas. Wastafels vindt je in de rubriek badkamermeubels op meubi.nl.

Kunststof als allrounder in de badkamer

Als oppervlaktebekleding voor meubels is kunststof bijzonder gemakkelijk te onderhouden en waterafstotend. Maar handgrepen, knoppen, zittingen, poten of wieltjes van jouw meubelen kunnen ook van kunststof zijn, wat ook gemakkelijk is voor jouw portemonnee.

De juiste inrichting voor elke badkamer

Grote badkamers

Meubelsets met meerdere delen zijn bijzonder geschikt voor grote kamers met veel vloeroppervlak. Afhankelijk van de aard van jouw badkamer kan je kiezen voor sets met vier of meer meubelen - in de kleur van jouw keuze. Het uniforme design creëert ook een harmonieuze sfeer. Een badkamerkrukje kan dienen als extra plankje of zitje en maakt jouw badkamerinrichting compleet.

Kleine badkamers

Voor kleine badkamers daarentegen zijn enkelvoudige en lichte elementen bijzonder geschikt, zelfs met een grote spiegel. Een set van twee kasten kan ook voldoende zijn. Of wil je gewoon een nieuw element toevoegen aan je inrichting? Een open badkamerrek zorgt voor een visuele uitbreiding, en je kunt er op een decoratieve manier handdoeken in leggen. Verzorgings- of hygiëneproducten kunnen in een hoge kast worden opgeborgen om rommelige planken te vermijden. Een wastafelonderkast biedt ruimte voor schoonmaakmiddelen en utensiliën. Badkamerkrukjes waarin direct een wasmand is geïntegreerd, creëren meer opbergruimte en zijn tegelijkertijd ruimtebesparend.

Tip voor een kleine badkamer: met een spiegelkast heb je niet alleen een grote spiegel, maar ook veel opbergruimte voor jouw badkamerspullen.

Staan of hangen - dat is de vraag hier

Je hoeft alleen maar te beslissen of je jouw nieuwe badkamermeubel rechtop wilt zetten of aan de muur wilt hangen. Staande meubelen beschermen de tegels op de muur, omdat je niet hoeft te boren. Door aan de muur hangende kasten, kan je echter meer opbergruimte creëren zonder vloerruimte te verliezen. Daarom wordt vaak gekozen voor een combinatie van staande en hangende badkamermeubels om de ruimte optimaal te benutten.

Tip: Als je geen handdoekradiator hebt, gebruik dan zelfklevende muurhaken voor jouw handdoeken. Zo heb je je handdoeken altijd bij de hand en kan je ze altijd herpositioneren indien het nodig is.  

Oog voor detail

Badkamerinrichting

Als je je utensiliën zo stofvrij en tegen blikken beschermd mogelijk wilt opbergen, vindt je badkamerkasten met deuren en laden op meubi.nl. Met speciale inzetstukken voor jouw lades kan je ook verzorgingsproducten, borstels of andere voorwerpen meteen sorteren. Een soft-close functie zorgt ervoor dat jouw laden altijd zo stil en zacht mogelijk sluiten. Dit beschermt jouw meubels ook tegen voortijdige slijtage. Bovendien zijn veel producten op meubi.nl voorzien met indirecte of directe verlichting en geïntegreerde stopcontacten. Voor indirecte verlichting zijn LED's de juiste keuze: oppervlakteverlichting onder of achter een kast creëert een gezellige sfeer. Bovendien bieden veel kasten de mogelijkheid van directe verlichting van bovenaf, en hebben spiegelkasten bijna altijd een stopcontact.

Oase van welzijn met designfactor

De inrichtingselementen op meubi.nl zijn er in een grote veelvoudigheid aan designs. Badkamermeubels in landhuisstijl stralen iets natuurlijks en gezelligs uit met hun houten look, terwijl moderne meubels scoren met gladde en glanzende fronten. Het kleurenspectrum varieert van wit en kleurrijk tot grijze en zwarte nuances - er is voor elk smaak iets bij.

Waar je aan moet denken

Voor jouw badkamer moet je opmeten hoeveel ruimte je hebt en dan bedenken wat voor jou belangrijk is: als je weinig ruimte hebt, is een wastafelonderkast, een spiegelkast, een hoge kast of een open badkamerrek misschien al genoeg. Een meerdelige badkamermeubelset is bijzonder aantrekkelijk in een grote ruimte. Als je veel kleine voorwerpen moet opbergen, dan zullen kasten met laden en inzetstukken of kasten met meerdere planken goed voor je werken. Als jouw badkamer weinig stopcontacten heeft, heb je misschien een spiegelkast met meer stopcontacten nodig. Afhankelijk van wat je in gedachten heeft voor jouw nieuwe badkamermeubels, vindt je op meubi.nl wat je zoekt.