Loading...

Onze cookies voor jouw thuis.

Deze site maakt gebruik van website- Tracking van derden om hun diensten aan te bieden, deze continu te verbeteren en om advertenties weer te geven die aansluiten bij de interesses van de gebruikers.

Ik ga akkoord en kan mijn toestemming op elk moment met ingang voor de toekomst intrekken of wijzigen.

Zuiver

Zuiver

“Jouw huis staat altijd op de voorgrond wanneer we aan de productontwikkeling beginnen. Met een focus op het creëren van producten voor iedere ruimte, waarbij we onze planeet met het grootste respect behandelen.”

Caroline van Velze, Creative Director Zuiver

 

Over Zuiver

Zuiver [bijvoeglijk naamwoord] betekent ‘Puur’. ‘Zuiver’ betekent voor hen fris, puur en authentiek design voor iedereen, maar niet zomaar iedereen. Ze zijn gestart in 2011 en gevestigd in Westzaan, een klein dorpje ten noordwesten van Amsterdam. Ze geloven dat creativiteit de wereld comfortabeler maakt en een wereld creëert die we ons nooit hadden voorgesteld. Maar de belangrijkste plek van allemaal zal altijd thuis zijn. Jouw toevluchtsoord waar je tot rust kan komen en helemaal jezelf kan zijn. Met de eigentijdse Zuiver collectie meubelen, verlichting en accessoires transformeren ze toekomstgerichte materialen, vernieuwende designideeën en ontwerpen naar elk huis, om deze zo comfortabel mogelijk te maken en jouw gevoel van thuis te definiëren. ... Tomorrow’s designs for today’s interiors.

Ontdek de producten van Zuiver

0 van 0 producten gezien