Loading...

Onze cookies voor jouw thuis.

Deze site maakt gebruik van website- Tracking van derden om hun diensten aan te bieden, deze continu te verbeteren en om advertenties weer te geven die aansluiten bij de interesses van de gebruikers.

Ik ga akkoord en kan mijn toestemming op elk moment met ingang voor de toekomst intrekken of wijzigen.

De meest populaire slaapkamermeubels

Je slaapkamer bestaat uit veel meer dan alleen je bed. Wij presenteren je de mooiste slaapkamermeubelen, zodat je je droom van een ontspannende en uitnodigende slaapkamer kunt verwezenlijken.

Diverse meubelen uit de slaapkamer

Praktische opslag

Kledingkasten

Kaptafels

Uitnodigend voor gasten

Slaapbank

Nachtkastjes

Boxspring bedden voor mooie dromen

Graues Grijs boxspringbed met bijpassend nachtkastje

Geen bedmodel is zo populair als het boxspringbed. Naast de poten en het hoofdeinde bestaat het uit drie delen: de bodem, de topmatras en de topper. Hierdoor is het een perfecte basis die individueel aan je lichaam en je slaapgewoonten kan worden aangepast om een bijzonder comfortabele slaapervaring te bieden. Boxspring bedden zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en bekledingsmaterialen. Of het nu leer, fluweel of stof is, er is voor elk wat wils.

Duurzame massief houten bedden

Voor wie het liever iets rustieker en tegelijk gezelliger heeft, is het massief houten bed het juiste alternatief. Het is van natuurlijke oorsprong en bijzonder duurzaam dankzij het hoogwaardige materiaal. Bovendien is elk massief houten bed uniek door zijn nerf. Door gekleurde lakafwerkingen of mooi freeswerk krijgen massief houten bedden heel individuele vormen. Niet gelakte massief houten bedden dragen zelfs bij tot een gezond ruimteklimaat.

Massief houten bed met kussen en deken

Tweepersoonsbedden voor extra ruimte

Tweepersoonsbed in beige met kussen en deken

Zodra je regelmatig met een tweede persoon in hetzelfde bed slaapt, is het tijd voor een tweepersoonsbed. Het hoeft niet het klassieke 180x200 bed te zijn, tweepersoonsbedden zijn er voor elk gebruik en elke kamergrootte. Dit garandeert een rustgevende slaap en een goed begin van de dag. Het Scandinavische tweepersoonsbed met verfijnde houten poten en gestoffeerd hoofdeinde is erg populair. Tweepersoonsbedden in landhuisstijl zijn ook te vinden in veel slaapkamers en maken indruk met hun natuurlijke materiaal en delicate, sierlijke details. Als je wat meer bergruimte nodig hebt, is een tweepersoonsbed met een bedbodem een goede keuze.

Voor je favoriete kleren

Witte kledingkast in landelijke stijl
Wit-bruine eiken zweefdeurkast
Zwarte kledingkast met spiegels

Geen huis zou zonder kledingkast moeten zijn. Klassiek in de slaapkamer, maar ook in de kleerkamer - hij vindt overal zijn plaats en past zich aan elke ruimte aan. Er zijn talrijke modellen: van een ruimtebesparende hoekkast over een groot kastensysteem dat ook plaats biedt aan beddengoed en co. tot een moderne zweefdeurkast. Ook qua kleur is er voor elk wat wils, of het nu klassiek wit of extravagant rood is. Met praktische kleerhangers, aparte legplanken of individuele ladesystemen geeft je je kleerkast een unieke touch.

Meer dan alleen een highlight

Moderne kaptafel in wit
Witte kaptafel in Skandi stijl

Waarom zou je ongemakkelijk over de wastafel leunen als je je dag comfortabel aan de kaptafel kunt beginnen? Breng een beetje luxe in je dagelijkse leven. Een mooie kaptafel met laden, een grote spiegel en optimale verlichting - het maakt de ochtend make-up veel leuker. Een comfortabele fauteuil of kruk voor je kaptafel is ook een must. Om je make-up lade netjes en schoon te houden, raden we je aan kleine doosjes en mandjes te gebruiken.

Perfect voor overnachtende gasten

Grijze uittrekbare slaapbank

Als er plotseling overnachtende bezoekers komen, stijgt het stressniveau. Maar dat hoeft niet als je een chique slaapbank in je vier muren hebt. Overdag een lekkere bank en 's nachts een bed in een paar simpele stappen. Als je het bijzonder comfortabel wilt maken voor je gasten, is stoffering met veerkern de manier om te gaan. Een conventionele schuimbekleding is minder duur. Wat de kleur betreft, hoeft het natuurlijk niet het klassieke grijs te zijn; er zijn geen grenzen aan je kleurkeuze.

Nachtkastjes om verliefd op te worden

Geïntegreerd nachtkastje in wit
Wit nachtkastje in Skandi stijl

Nachtkastjes zijn ongelooflijk veelzijdig. Nachtkastjes kunnen alles opbergen wat je 's avonds, 's nachts en 's morgens nodig hebt. Ze bieden ook ruimte voor je geheimen of maken een design statement in de slaapkamer. Vroeger waren nachtkastjes meestal van blank hout gemaakt, maar nu zijn ze in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.