Terug naar categorie
Er is een fout opgetreden en het product dat je zoekt kan niet worden weergegeven. Klik linksboven om terug te keren naar de categorie.

Oeps.

Er is een fout opgetreden en het product dat je zoekt kan niet worden weergegeven. Klik linksboven om terug te keren naar de categorie.

Terug naar categorie
Er is een fout opgetreden en het product dat je zoekt kan niet worden weergegeven. Klik linksboven om terug te keren naar de categorie.

Oeps.

Er is een fout opgetreden en het product dat je zoekt kan niet worden weergegeven. Klik linksboven om terug te keren naar de categorie.

Error...

Onze cookies voor jouw thuis.

Deze site maakt gebruik van website- Tracking van derden om hun diensten aan te bieden, deze continu te verbeteren en om advertenties weer te geven die aansluiten bij de interesses van de gebruikers.

Ik ga akkoord en kan mijn toestemming op elk moment met ingang voor de toekomst intrekken of wijzigen.

Sfeerverlichting voor je huis

Binnenverlichting Banner

De juiste verlichting is een belangrijk aspect van de binnenhuisarchitectuur, maar wordt vaak verwaarloosd. Toch kunnen lampen een grote invloed hebben op het uiterlijk en de sfeer van een kamer. Vooral in het donkere jaargetijde kan zonder veel moeite een gezellige en warme sfeer binnen de eigen vier muren worden gebracht.

Natuurlijk zijn licht en de juiste verlichting ook sterk afhankelijk van persoonlijke voorkeuren. Je moet je comfortabel voelen in je huis en het gezellig maken op je eigen manier. Met onze populairste verlichtingsideeën voor indirect licht laten we je zien hoe je nog meer uit je kamers kunt halen.

Praktische vloerlampen

Vloerlamp in de gezellige woonkamer

Ben je op zoek naar de juiste lamp om 's avonds comfortabel op de bank je favoriete boek te lezen? Of will je een hoogtepunt creëren in je woonkamer? Dan zijn vloerlampen de juiste keuze! Niet alleen geven ze een zeer gericht licht, dat onmisbaar is om te lezen, maar door hun formaat zijn ze ook super geschikt om een visuele blikvanger te creëren. Dit kan bijvoorbeeld worden bereikt door een verandering van stijl of een opvallende vorm of kleur. Vloerlampen die op het plafond schijnen, zogenaamde plafondspoelers, zijn daarentegen ideaal om de ruimte hoger en dus groter lijken te laten. Overigens kun je nog meer gezelligheid creëren met dimbare verlichters in je vloerlamp. Zo kun je de helderheid op elk moment aanpassen aan je stemming en het tijdstip van de dag.

Onze mooiste vloerlampen

Tafellampen - een wonderwapen

Tafellamp in een donkere woonkamer

Tafellampen zijn echte allrounders in de wereld van de verlichting. Ze zorgen niet alleen voor een mooi licht om aan het bureau te werken, maar kunnen ook gezelligheid brengen in grotere kamers. Om dit te doen, verspreidt men gewoon meerdere armaturen in de kamer om kleine lichteilandjes te creëren die voor gezelligheid zorgen en het licht in de kamer verspreiden. Je kunt ook verschillende soorten lampen en woonstijlen met elkaar combineren. Zo creëer je je eigen individuele look binnen je vier muren.

Ontdek populaire tafellampen

Sfeervolle hanglampen

Hanglamp in de slaapkamer

Toegegeven, dit type lamp is niet het eerste waar je aan denkt bij indirect licht. We denken, ten onrechte. Enkele hanglampen, maar ook modellen met meerdere vlammen zijn uitermate geschikt om een hoekje in je woon- of slaapkamer slim te verlichten. En dit is hoe het werkt: In plaats van een vloer- of plafondlamp kun je de pendelarmatuur eenvoudig in de hoek van de kamer aan het plafond bevestigen. Zo verlicht de lamp indirect bijvoorbeeld je bank of de hoek naast je kleerkast, zonder van bovenaf te verblinden zoals een plafondlamp. Je moet vooral letten op de juiste lengte. De lamp mag niet boven ooghoogte hangen, anders gaat het effect verloren.

P.S.: Aangezien je deze verlichtingstruc niet in elke flat ziet, zullen je vrienden en gasten zeker ook onder de indruk zijn.

De juiste hanglamp vinden

Wandlampen besparen ruimte

Wandlamp in een moderne flat

Deze kleine lampen zijn echte ruimtebespaarders. Ze hebben geen ruimte nodig en hebben ook geen vervelende kabels die verborgen moeten worden. Daarom zijn wandlampen bijzonder geschikt om kleine kamers in mooi licht te zetten. De kleine lichtkegels verlichten de wanden van de kamer, waardoor deze breder lijkt. Wandlampen zijn daarom geschikt voor elke kamer in je huis die je optisch een beetje wilt vergroten. Naast klassieke ideeën, zoals het verlichten van een smalle gang, hebben ze ook hun plaats in kleine woonkamers of badkamers. Deze truc werkt vooral goed als je wandlampen op twee tegenover elkaar liggende muren monteert.

Tip: Je wilt geen kabels leggen voor je wandlamp? Geen probleem. Dankzij lampen die op batterijen werken, kun je toch je muren verlichten.

Nieuwe wandlampen kopen

Lichtkettingen voor nog meer gezelligheid

Sprookjeslicht boven een bed

Je houdt van lichtkettingen, maar eigenlijk horen ze voor je bij de kersttijd? Wij denken dat lichtkettingen altijd gaan! Met hun meestal warme licht creëren ze moeiteloos een gezellige en vertrouwde sfeer. De associatie met Kerstmis heeft hier zeker iets mee te maken. Het hele jaar door komen ze bijzonder goed tot hun recht in donkere hoekjes, in lantaarns of als decoratie in eerder ongewone ruimten, zoals de badkamer of de keuken. Maar ze belichten ook op een heel geraffineerde manier dingen die je bijzonder na aan het hart liggen. Bijvoorbeeld een bepaald schilderij of je favoriete hoek in je woonkamer

Ontdek lichtkettingen online