Onze cookies voor jouw thuis.

Deze site maakt gebruik van website- Tracking van derden om hun diensten aan te bieden, deze continu te verbeteren en om advertenties weer te geven die aansluiten bij de interesses van de gebruikers.

Ik ga akkoord en kan mijn toestemming op elk moment met ingang voor de toekomst intrekken of wijzigen.

Möbel von allnatura

allnatura

allnatura - uw specialist met meer dan 35 jaar ervaring. Bent u op zoek naar ecologische en duurzame meubelen, matrassen of woningtextiel? Dan ben je bij allnatura aan het juiste adres. allnatura is de ecologische onlineshop als het gaat om natuurlijk slapen en leven.

Als familiebedrijf met een lange traditie is het ons doel om een duurzame harmonie tussen mens en natuur te creëren. Daarom stellen wij hoge eisen aan de kwaliteit, de herkomst en het regelmatig testen op schadelijke stoffen van onze natuurlijke goederen.

Of u nu op zoek bent naar lattenbodems met metaalvrije hoofd- en voetverhogingen, combinatiedekbedden met verschillende vulmaterialen, doorgestikte allergieartikelen, matrassen van natuurlijke grondstoffen of meubelen van massief hout. Bij allnatura bent u op de juiste plaats.

allnatura is gebaseerd op het idee om producten van hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs aan te bieden. Laat u inspireren. allnatura - uw expert voor natuurlijk leven en slapen.

Massief houten bedden in meesterlijke kwaliteit gemaakt van fijn hout

allnatura massief houten bedden

Onze enorme selectie van de beste massief houten bedden laat niets te wensen over. Bij onskunt u unieke, solide vervaardigde bedden kopen tegen een eerlijke prijs. Ze zijn verkrijgbaarin beuk, grenen, parasolden, beuken kernhout, els, eik en walnoot. Als jarenlange expert in gezond slapen, kunnen wij u vertellen dat een investering in een massief houten bed loont. Overtuig jezelf nu.

Massief houten eettafel: alle houtsoorten en uitvoeringen

allnatura massief houten eettafels

De eettafel is de plek in huis die het hele gezin verenigt. Je geniet van de tijd samen tijdenseen gezellige maaltijd. Geef uw eetkamer speciale aandacht. Met een tafelblad van massiefeiken of wild eiken, bijvoorbeeld, haalt u een stukje natuur in huis. Maak van uw eetkamereen plek om u goed te voelen! Bij allnatura vindt u uw eettafel in het juiste ontwerp en de juiste maat.  Alle eettafels van allnatura zijn gemaakt van massief hout en zijn vervaardigd uitnatuurlijke grondstoffen. 100% ecologisch.

Garderobekasten van massief hout - flexibel en tijdloos mooi

allnatura kledingkasten

allnatura is uw expert en biedt u kleerkasten in een grote keuze. Laat u inspireren door onzetalrijke kastmodellen in de meest uiteenlopende uitvoeringen en breng de natuur in uwslaapkamer. Of het nu gaat om grenen, steeden, beuken, beuken kernhout, eiken, wilde eikenof notenhout - voor alle houtsoorten geldt de strenge allnatura-garantie voor verontreinigendestoffen. Het spreekt vanzelf dat onze garderobekasten solide zijn, gemaakt volgens de hoogstekwaliteit en vervaardigd door ervaren vakmensen in Europa.

Tapijten gemaakt van milieuvriendelijke grondstoffen

Tapijten van allnatura

Bij allnatura vindt u veel verschillende soorten tapijt. U kunt kiezen uit handgeweven tapijten, hoogwaardige tapijten van scheerwol, robuuste sisal tapijten of tapijten met tapijt. Alle producten zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen en zijn getest op schadelijke stoffen. U krijgt 100% milieuvriendelijke tapijten tegen een eerlijke prijs.

Matrassen van biologische kwaliteit

Matrasse von allnatura

Ecologisch verstandig en orthopedisch goed doordacht. De beste matraskwaliteit gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Kies tussen natuurvezelmatrassen, natuurlatexmatrassen of koudschuimmatrassen. allnatura heeft de juiste matras voor elke maat en elk gewicht. Eindelijk een rustgevende slaap met de ecologische matrassen van allnatura.

Ontdek de producten van allnatura