Onze cookies voor jouw thuis.

Deze site maakt gebruik van website- Tracking van derden om hun diensten aan te bieden, deze continu te verbeteren en om advertenties weer te geven die aansluiten bij de interesses van de gebruikers.

Ik ga akkoord en kan mijn toestemming op elk moment met ingang voor de toekomst intrekken of wijzigen.

123kast.nl

pshops_123kastnl_image_logo

123kast.nl is er voor iedereen die op zoek is naar een sfeervolle kwaliteitskast voor een scherpe prijs. En heel belangrijk: klantvriendelijkheid staat bij 123kast.nl bovenaan. Hierbij houden wij ervan om onze klanten te verrassen. Want het zijn vaak de kleine dingen die het doen. Zo inspireren wij je graag en helpen we je met het vinden van de perfecte kast. Niets moet, alles mag.

De werkwijze van 123kast.nl, in 3 stappen een kast in huis! 123kast.nl hanteren wij een transparante werkwijze. Zo weet je 123kast.nl altijd waar je aan toe bent; hoe je kast of meubelstuk gemaakt wordt, welke kwaliteit hij heeft en hoe je hem in 3 stappen in huis hebt. Door onze betrokkenheid bij de productie kunnen wij er namelijk extra goed op toezien dat alle kasten en meubels worden gemaakt volgens onze hoge kwaliteitseisen én dat ze correct worden geleverd. 123kast.nl kan iedereen eenvoudig een kwaliteitskast zelf uitzoeken en bestellen. Wij zorgen ervoor dat dit proces soepel verloopt. Van productie tot in huis, wij zijn er elke stap bij!

Ontdek de producten van 123kast.nl