Loading...

Onze cookies voor jouw thuis.

Deze site maakt gebruik van website- Tracking van derden om hun diensten aan te bieden, deze continu te verbeteren en om advertenties weer te geven die aansluiten bij de interesses van de gebruikers.

Ik ga akkoord en kan mijn toestemming op elk moment met ingang voor de toekomst intrekken of wijzigen.

Met de beste prijsgarantie kun je er zeker van zijn dat je altijd voor de laagste prijs koopt.

Onze beste prijsgarantie

Wij beloven je dat je het door u gewenste product bij ons altijd tegen de beste prijs krijgt. Mocht dit niet het geval zijn en u vindt hetzelfde product binnen 14 dagen na een aankoop via meubelo.nl tegen een lagere prijs bij een andere aanbieder, dan betalen wij u het verschil terug - mits aan alle deelnamevoorwaarden is voldaan.

Zo eenvoudig is het:

Icoon besteprijs afdichting

Stap 1: Koop een product met het beste prijszegel via meubelo.nl

Op ons portaal vind je meer dan 3 miljoen meubels en inrichtingen van 100 partnershops. Dit betekent dat we altijd een overzicht hebben van de prijs van je favoriete meubelstuk en je kunnen beloven dat je het bij ons voor de beste prijs krijgt. De beste prijsgarantie geldt voor alle producten die het beste prijszegel van meubelo.nl dragen.

Icoon goedkoper product

Stap 2: Vind een identiek product tegen een lagere prijs

Vindt je jouw product binnen 14 dagen na je aankoop via meubelo.nl goedkoper bij een andere aanbieder, dan betalen wij je het verschil terug. Belangrijk: Het product moet aan al onze voorwaarden voldoen om in aanmerking te komen voor de beste prijsgarantie. Meer informatie vindt u hier.

Stap 3: Vul het beste prijs formulier in

Als je een goedkoper product hebt gevonden dat identiek is aan het jouwe en aan alle voorwaarden voldoet, hoef je alleen maar naar onze website te gaan en het beste-prijsformulier in te vullen. De beste manier om dit te doen is door een foto van het goedkopere product uit een winkel, brochure of website te uploaden, of ons de link naar het overeenkomstige product in een online winkel te sturen.

Icoon geld terug

Stap 4: Ontvang je geld terug & geniet

Nu hoef je alleen nog maar te wachten terwijl onze klantenservice je retourzending controleert. Als alle gegevens kloppen en aan onze voorwaarden is voldaan, betalen we je het verschil tussen de twee prijzen zo snel mogelijk terug. Je kunt in het formulier aangeven of je het geld liever per bankoverschrijving of PayPal wilt ontvangen.

zoeken. vergelijken. besparen.

Met het beste prijsmodel van meubelo.nl kun je er zeker van zijn dat je altijd de beste prijs voor je meubels en inrichting hebt gevonden. En als we onze belofte niet kunnen houden, betaalt meubelo.nl zich toch voor je uit!

Vragen en antwoorden

De beste prijsgarantie van meubelo.nl is onze belofte aan u dat u bij ons altijd het gewenste product tegen de beste prijs vindt. Als u een product dat u via ons bij een van onze partnershops hebt gekocht, binnen 14 dagen na uw aankoop bij een andere aanbieder tegen een lagere prijs vindt, garanderen wij u het verschil tussen beide producten terug te betalen. Alle informatie over de beste prijsgarantie vind je hier.

De beste prijsgarantie is van toepassing als het vergelijkingsproduct wordt aangeboden door een winkelier die gevestigd is in en verkoopt in Nederland en de prijs wordt aangeboden in euro. Bovendien moet het product qua soort, hoeveelheid en uitvoering identiek zijn aan het meubelo.nl-product dat deelneemt aan de beste prijsgarantie en op voorraad zijn. Belangrijk: De beste prijsgarantie geldt niet voor privéaankopen, veilingplatforms, faillissementsverkopen en andere niet-reguliere verkoopkanalen!

Als je een goedkoper product hebt gevonden dat identiek is aan het jouwe en aan alle voorwaarden voldoet, hoef je alleen maar naar onze website te gaan en het beste-prijsformulier in te vullen. Daar kun je de betalingsmethode van je voorkeur aangeven, die we zullen gebruiken om je geld terug te storten nadat we je gegevens hebben gecontroleerd.

Zodra je het formulier hebt ingevuld en verzonden, gaan we direct aan de slag om je gegevens zo snel mogelijk te controleren. Houd er rekening mee dat het minstens 14 dagen kan duren voordat je geld op de door jou gekozen betaalmethode staat.

Nee, de vergelijkingsprijs voor onze beste prijs garantie is altijd de reguliere verkoopprijs van beide producten. Als het andere product alleen goedkoper is door een voucher, korting of uitverkoopprijs, is de garantie niet van toepassing.

Om je aanvraag zo snel en soepel mogelijk te kunnen controleren, moet u een foto of screenshot meesturen waarop zowel het product als de prijs duidelijk te zien is. Voor producten die online beschikbaar zijn, kan het ook nuttig zijn als je ons de bijbehorende link geeft.

Je kunt hier een gedetailleerde uitleg lezen van al onze wettelijke bepalingen. Zo weet je zeker dat je product in aanmerking komt voor de beste prijsgarantie en dat je het verschil zonder problemen terugkrijgt.

Om je aanvraag zo snel en soepel mogelijk te kunnen controleren, moet je een foto of screenshot meesturen waarop zowel het product als de prijs duidelijk te zien is. Voor producten die online beschikbaar zijn, kan het ook nuttig zijn als u ons de bijbehorende link geeft.