Loading...

Onze cookies voor jouw thuis.

Deze site maakt gebruik van website- Tracking van derden om hun diensten aan te bieden, deze continu te verbeteren en om advertenties weer te geven die aansluiten bij de interesses van de gebruikers.

Ik ga akkoord en kan mijn toestemming op elk moment met ingang voor de toekomst intrekken of wijzigen.

meubello

meubello

Meubello.nl is een begrjp in binnen en buitenland, gespecialiseerd in het aanbieden van topdesign voor een eerlijke prijs, met de beste service, bij ons staat de klant op de eerste plek, onze merken zijn o.a. KARE DesignWOOOD, BENOA, byMEUBELLO.

Onze collecties zijn samengesteld uit de meest trendy trends, van verschillende merken.

Meubello.nl houdt zich constant op de hoogste van de laatste nieuwtjes in designland, onze designspecialisten bezoeken geregeld de hotste designbeurzen van o.a. Brussel tot Dubai, dit om uw woonkamer, eetkamer, slaapkamer etc. te voorzien van het aller-aller laatste trends in meubel design.

Meubello.nl is onderdeel van B&E Industries BV in Amsterdam en actief in Nederland, Belgie, Luxemburg & sinds 2022 ook in Frankrijk. B&E Industries BV is een jong bedrijf met een "Customer Oriented Mindset", onder andere dankzij 10+ jaar ervaring in de meubelindustrie hebben wij rechtstreekse inkoop kanalen en onze eigen productielijn. Bij ons staat de klant op de eerste plek, wij zijn ervan overtuigd dat een tevreden klant een terugkerende klant is.

Wil je lekker offline shoppen? Meubello.nl heeft ook haar eigen showroom in onze hoofdstad: Amsterdam, wil je proef-zitten, of gewoon even lekker komen kijken?

Ontdek de producten van meubello

0 van 0 producten gezien