Loading...

Onze cookies voor jouw thuis.

Deze site maakt gebruik van website- Tracking van derden om hun diensten aan te bieden, deze continu te verbeteren en om advertenties weer te geven die aansluiten bij de interesses van de gebruikers.

Ik ga akkoord en kan mijn toestemming op elk moment met ingang voor de toekomst intrekken of wijzigen.

Woonboulevard Poortvliet

Woonboulevard Poortvliet

Al meer dan 100 jaar lang staat ons familiebedrijf Woonboulevard Poortvliet voor jou klaar met de beste service, goed advies, een fijne sfeer, persoonlijk contact en aantrekkelijke prijzen. Wij zijn met 50.000 m2 en alles onder 1 dak de grootste woonwinkel van de Benelux. Met ons enthousiaste team voorzien wij jou van een onvergetelijke woonbeleving o.g.v. meubels, accessoires, slaapkamers, kids en tuinmeubelen! Wij hebben alle stijlen in huis. Van industrieel tot klassiek, van design tot de nieuwste en hipste trends. Neem ook eens een kijkje in de webshop, hier vind je inspiratie om je favorieten te selecteren uit de duizenden artikelen die wij online aanbieden. In een handomdraai besteld en zo snel mogelijk bij jou thuis bezorgd!

Wist je dat wij ook een grote afdeling tuinmeubels hebben met tuinsets, loungesets, parasols en andere tuin-items? Direct leverbaar en bij besteding van € 500, leveren we gratis bij jou thuis (drempellevering). Natuurlijk ook online te bestellen!

Ontdek de producten van Woonboulevard Poortvliet

0 van 0 producten gezien