Onze cookies voor jouw thuis.

Deze site maakt gebruik van website- Tracking van derden om hun diensten aan te bieden, deze continu te verbeteren en om advertenties weer te geven die aansluiten bij de interesses van de gebruikers.

Ik ga akkoord en kan mijn toestemming op elk moment met ingang voor de toekomst intrekken of wijzigen.

Dekoria

Dekoria is een grote online woonwinkel met meer dan 70.000 artikelen, waaronder woontextiel, meubels en woonaccessoires in allerlei variaties en van hoge kwaliteit.

Sinds 2011 staat Dekoria voor stijlvol en kwalitatief hoogwaardig woontextiel, meubilair en woonaccessoires. Het aanbod reikt van gordijnen, tafelkleden en hoezen voor Ikea-meubelen tot hoogwaardige Chesterfield-banken en bijzettafels; in totaal meer dan 70.000 artikelen voor een mooier thuis. Laat je inspireren door onze woonideeën. Onze interieurstylisten helpen je graag bij het vinden van de beste oplossingen binnenshuis - gratis en vrijblijvend. Samen gaan we aan de slag om een plan voor een optimale en stijlvolle inrichting voor jouw huis te ontwikkelen. Mocht je nog twijfelen over een stof en/of de stof eerst willen aanvoelen - maak dan gebruik van onze gratis stofstalen-verzendservice. Ons woontextiel is ook op maat verkrijgbaar. Geef ons de gewenste afmetingen door en wij gaan voor je aan de slag. Binnen enkele werkdagen ligt het gewenste product op je deurmat.

Ontdek de producten van Dekoria

0 van 0 producten gezien