Loading...

Onze cookies voor jouw thuis.

Deze site maakt gebruik van website- Tracking van derden om hun diensten aan te bieden, deze continu te verbeteren en om advertenties weer te geven die aansluiten bij de interesses van de gebruikers.

Ik ga akkoord en kan mijn toestemming op elk moment met ingang voor de toekomst intrekken of wijzigen.

lampenlicht.nl

Logo Lampenlicht

Lampenlicht.nl is in 2007 ontstaan vanuit een kleine lampenwinkel in Brabant. Nu is Lampenlicht.nl de marktleider in Nederland in de verkoop van verlichtingsartikelen. Sinds de oprichting is het onze missie om klanten te helpen meer ruimte voor sfeer te creëren. Lampenlicht.nl is er voor de sfeermakers. Iedereen heeft zijn eigen opvattingen over sfeer. Logisch, smaak is persoonlijk. En dus zijn wij dat ook.

Inmiddels zijn wij een internationaal bedrijf actief in 29 landen, waaronder Nederland, België en Duitsland onze grootste afzetmarkten zijn. Daarnaast heeft Lampenlicht outlet stores in Breda, Heerlen, Zaandam, Antwerpen (BE) en Krakau (PL). In Eindhoven kan je terecht in onze superstore: in deze winkel willen we je wegwijs maken in alle binnen- en buitenverlichting die lampenlicht jou te bieden heeft! We hebben klantenservice vestigingen verspreid over heel Europa.

Ontdek de producten van Lampenlicht