Loading...

Onze cookies voor jouw thuis.

Deze site maakt gebruik van website- Tracking van derden om hun diensten aan te bieden, deze continu te verbeteren en om advertenties weer te geven die aansluiten bij de interesses van de gebruikers.

Ik ga akkoord en kan mijn toestemming op elk moment met ingang voor de toekomst intrekken of wijzigen.

Houten Meubel Outlet

Logo Houten Meubel Outlet

Bij de Houten Meubel Outlet vind je moderne houten meubels. Van kasten tot salontafels en van eettafels tot tv meubels. Maar ook bijzettafeltjes, sidetables en woonaccessoires. Naast het grote aanbod van houten meubels verkopen we ook lampen, banken en industriële metalen meubels. De meubels komen rechtstreeks uit de collectie van landelijke meubelaanbieders.

Inkoop van partijen

Dankzij onze zeer scherpe inkoop van grote partijen zijn wij in staat om de meubels tegen zeer lage tarieven te verkopen. Bovendien zitten we niet op een dure A-locatie en doen we er alles aan om onze kosten zo laag mogelijk te houden. Dit alles doen we om een zo scherp mogelijke verkoopprijs te kunnen hanteren, want daar staan we voor. Zo kan iedereen over een mooi interieur beschikken voor een voordelige prijs.

Laagste prijs voor iedereen

We willen iedereen en altijd de laagst mogelijke prijs aanbieden. Daarom zul je bij ons geen 'vroege vogel acties', kortingsbonnen of korting weekendjes aantreffen. Wat we wel doen, is iedereen altijd de laagst mogelijke prijs geven met het meeste profijt. Zonder spaarsysteem of bonnen die voor een bepaalde periode ingeleverd moeten worden. Door de inkoop van de grote partijen hebben we heel veel op voorraad en kunnen we dus snel leveren. Maar op is bij ons helaas soms ook echt op.

Je hoeft dus niet te wachten op een actieperiode. Heb je iets nodig dan bestel je het gewenste meubels eenvoudig en snel online of in onze showroom, precies wanneer jij er aan toe bent.

Ontdek de producten van Houten Meubel Outlet

0 van 0 producten gezien