Onze cookies voor jouw thuis.

Deze site maakt gebruik van website- Tracking van derden om hun diensten aan te bieden, deze continu te verbeteren en om advertenties weer te geven die aansluiten bij de interesses van de gebruikers.

Ik ga akkoord en kan mijn toestemming op elk moment met ingang voor de toekomst intrekken of wijzigen.

Ventura Design Nederland

Ventura Design Nederland

VenturaDesign.nl levert in zowel Nederland als België een uitgebreid assortiment moderne meubelen tegen een betaalbare prijs. Dankzij professionele foto’s en een overzichtelijke website vindt u altijd een meubelstuk wat past in uw woning.

Alle orders worden razendsnel verwerkt in ons eigen hypermoderne warehouse en verstuurd via gespecialiseerde meubelvervoerders. Vanwege een grootschalige en rechtstreekse inkoop profeteert u altijd van de laagste prijs en een betrouwbare levering.

Als de producten u niet bevallen kunt u ze tot 30 dagen na de levering retour zenden. Standaard hebt u 2 jaar volledige garantie en is elke aankoop veilig en verzekerd dankzij kopersbescherming van Kiyoh.

VenturaDesign beschikt over een groep creatieve interieurontwerpers die niet alleen ondersteunen bij de inkoop en inspiratie artikelen schrijven maar ook u kan helpen bij het vinden en combineren van de juiste stijlen met de bijbehorende meubelen. Zij bezoeken regelmatig diverse internationale interieurbeurzen en voegen dagelijks nieuwe design meubelen toe aan de webshop. Bij VenturaDesign.nl vindt u dus altijd de nieuwste trends kwaliteit meubelen tegen gegarandeerd de laagste prijs.

Ontdek de producten van Ventura Design Nederland