Onze cookies voor jouw thuis.

Deze site maakt gebruik van website- Tracking van derden om hun diensten aan te bieden, deze continu te verbeteren en om advertenties weer te geven die aansluiten bij de interesses van de gebruikers.

Ik ga akkoord en kan mijn toestemming op elk moment met ingang voor de toekomst intrekken of wijzigen.

Rootsmann

pshops_rootsmann_image

Rootsmann is rauw. Rootsmann is lef. Rootsmann ben jij. 

Bij Rootsmann geloven we niet in braaf. We zoeken de randjes. Brutaal. Echt. Vol leven. De perfectie van imperfectie. Dát is waar het interessant wordt. Waar je naar kijkt. En naar blijft kijken.

Wij zijn Rootsmann

Achter Rootsmann zit een klein team Hollandse vakidioten. Arvid; grote baas en creatief brein achter veel van onze industriële meubels. Lotte; de vrolijke flapuit die jouw én onze dag een beetje blijer maakt. Xander; magazijnkoning en twee Edwins de meest hulpvaardige chauffeurs van Nederland. We zijn supertrotsdat ons merk; onze grote liefde, inmiddels onderdeel van zó veel levens is. Daarom nemen we jou op deze website graag mee in óns leven. In onze passie. Onze hersenspinsels.

Van Rootsmann voor jou

Rootsmann is ons avontuur; ons leven. Het is de plek waar we met een klein team werken aan onze niet te stoppen liefde voor industriële new vintage meubels. Om inspiratie op te doen, reizen we de hele wereld over. Een achtergebleven industriële kast in een Deense kwekerij, het smeedwerk van een statige voordeur in Portugal, de enorme stelling in een Nederlandse gaasweverij… het zet ons aan; laat onze grijze massa op volle toeren draaien! Al die inspiratie; vastgelegd op foto’s, wilde schetsen en krabbels, nemen we mee naar de tekentafel waar we industriële meubels ontwerpen.

Ontdek de producten van Rootsmann