Loading...

Onze cookies voor jouw thuis.

Deze site maakt gebruik van website- Tracking van derden om hun diensten aan te bieden, deze continu te verbeteren en om advertenties weer te geven die aansluiten bij de interesses van de gebruikers.

Ik ga akkoord en kan mijn toestemming op elk moment met ingang voor de toekomst intrekken of wijzigen.

Gewoonstijl

Gewoonstijl, speciaal wonen.

Bij Gewoonstijl hebben we een liefde voor design die we graag met onze klanten willen delen. Daarom werken we hard om elke dag de mooiste producten aan te kunnen bieden en onze klanten een aangename shop ervaring te laten beleven. We zijn begonnen met een klein assortiment en een nog kleiner team, maar inmiddels zijn we flink gegroeid en hebben we een uitgebreid assortiment designmeubelen in onze webshop.

Gewoonstijl is in 2014 opgericht met het idee om designmeubelen voor iedereen toegankelijk te maken. Inmiddels is het bedrijf hard gegroeid en hebben we zowel ons assortiment als het team flink uitgebreid. Op onze webshop vind je nu meer dan 3000 producten die we voor het grootste deel ook op voorraad hebben. Hierdoor kunnen we garanderen dat je jouw bestelde items de volgende dag nog in huis hebt.

Elke maand breiden we ons assortiment uit met nieuwe merken en/of producten, waardoor ons aanbod blijft groeien en er continu nieuwe producten op de website staan. In ons assortiment vind je designmeubels en woonaccessoires van bekende merken, maar ook juist van minder bekende, opkomende designers uit binnen- en buitenland. Daarnaast voeren wij ook een aantal eigen merklijnen, die we dagelijks van de nieuwste producten voorzien. Onze belofte is dat je met de items uit onze collecties een standaard inrichting omtovert tot een bijzonder interieur.

Om de drempel van het online kopen van meubels te verlagen, hebben wij naast onze webshop ook een fysieke showroom waar klanten een selectie van ons assortiment kunnen bekijken. Omdat het magazijn en de showroom naast elkaar liggen, kunnen producten die niet in de showroom staan ook gemakkelijk uit het magazijn gehaald worden. Zo kan de klant het product rustig bekijken en uitproberen.

Ontdek de producten van Gewoonstijl

0 van 0 producten gezien