BELIANI

BELIANI

Beliani.nl is het e-commerceplatform in Nederland voor trendy en betaalbare designmeubelen in alle woonstijlen. De optimalisatie van de supply chain en het weglaten van tussenpartijen zoals retailers zorgen ervoor dat producten tot wel 80 % voordeliger aangeboden kunnen worden ten opzichte van andere aanbieders.

De drie belangrijkste voordelen van Beliani zijn:

• Onverslaanbaar lage prijzen: Beliani produceert in eigen fabrieken en werkt altijd rechtstreeks met de fabriek en met de klant. Kortom: vanuit de fabriek direct bij de klant thuis binnen enkele dagen met een prijsvoordeel tot wel 80%.

• Hoogste kwaliteit en een garantie tot vijf jaar: inmiddels heeft Beliani meer dan een miljoen tevreden klanten door heel Europa door o.a. een uitstekende service, zeer goede kwaliteit en een uitgebreid retourbeleid.

• Unieke klantenservice: de klantenservice van Beliani behoort tot de beste in de branche. Klanten kunnen alle designproducten 30 dagen gratis en vrijblijvend thuis in hun vertrouwde omgeving uitproberen. Als het u niet bevalt, haalt Beliani de meubels gratis bij de klant op en vergoedt u alle reeds betaalde artikel- en transportkosten. Producten die ongeopend zijn kunnen zelfs tot 365 dagen na aankoop retour gestuurd worden.

 

Ontdek de producten van BELIANI