Loading...

Onze cookies voor jouw thuis.

Deze site maakt gebruik van website- Tracking van derden om hun diensten aan te bieden, deze continu te verbeteren en om advertenties weer te geven die aansluiten bij de interesses van de gebruikers.

Ik ga akkoord en kan mijn toestemming op elk moment met ingang voor de toekomst intrekken of wijzigen.

Tuinideeën - voor je buitenhuis

Diverse tuinmeubelen

Een eigen tuin is de droom van veel mensen. Grote, groene gazons, bloembedden of zelfvoorzienende tuinen met ruimte voor het kweken van fruit en groenten - een tuin vormt een geweldige basis voor een buitenruimte die bij je smaak past.

Je moet je op je gemak voelen in je tuin en zorgen dat het voelt als thuis. Met onze populairste tuinideeën laten we je zien hoe je nog meer uit je tuin kunt halen.

Gezellige tuinmeubelset

Tuinmeubelset met zwarte stoelen

In geen enkele tuin mag een tuinset ontbreken. De kleine tuintafel om je koffiekopje neer te zetten en de visueel bijpassende tuinstoelen creëren een zeer harmonieus beeld en nodigen uit om te ontspannen in de frisse lucht. De tuinmeubelen zijn verkrijgbaar in vele weerbestendige materialen en in talrijke stijlen. Want ook in de tuin kan je inrichtingshart sneller kloppen van een tuinset die helemaal bij je favoriete stijl past. In ons artikel kun je goede tips lezen over hoe je de juiste tuinset vindt: Deze tuinsets zijn bijzonder robuust.

Onze favoriete tuinmeubelsets

Uitnodigende tuinbanken

Houten tuinbank

Een tuinbank is niet alleen voor in het park of aan het meer - ook in je eigen tuin slaat een tuinbank een goed figuur. Je kunt het niet alleen perfect gebruiken als een plek om even uit te rusten in de zon, maar je kunt het ook verfraaien met tuindecoraties. Van kleine bloembakken tot tuinkabouters of een opbergruimte voor de vintage gieter, je kunt je tuinbank op een heel eigen manier inrichten.

Vind je nieuwe tuinbank

Praktische tuintafel voor alle doeleinden

Witte tuintafel met stoelen

Hou je ervan om in de zomer in de tuin te ontbijten? Of van een barbecue met je familie? Voor zulke mooie momenten heb je een grote tuintafel nodig om alle gasten een gezellige plaats te bieden. De keuze aan tafels voor de tuin is enorm. Verschillende stijlen, de grootte van de tafel en het materiaal spelen een belangrijke rol. Uitschuifbare tuintafels met een houten blad zijn bijvoorbeeld erg populair, maar ook gemakkelijk te onderhouden kunststof tafels zijn in veel tuinen te vinden. In onze grote selectie van tuintafels vind je vast en zeker je nieuwe favoriete tafel voor in je tuin.

De juiste tuintafel vinden

Nuttige broeikassen

Broeikas met zwarte details

Komkommer, tomaat, paprika of zelfs exotische vruchten en groenten hebben het moeilijk in onze plaatselijke weersomstandigheden. Een broeikas in je eigen tuin kan helpen. Broeikassen bestaan uit wanden en daken van glas. Hierdoor kan veel zonlicht de binnenkant bereiken, wat de planten nodig hebben om te groeien en hun vruchten te laten rijpen. Bovendien wordt de kas gewoonlijk gesloten gehouden om een hoge luchtvochtigheid te garanderen. Dit maakt het mogelijk om verse groenten en fruit in de tuin te telen, zelfs bij lage temperaturen en wisselende regenval.

Een broeikas online kopen