meubelo.nl
slogan
  Deze meubels waren populair

  Inrichting 2021: Deze meubels waren populair

  De afgelopen twee jaar hebben onze eigen huizen in een heel nieuw licht gezet. Lockdown, home office, homeschooling en gezinsleven - alles onder één dak. Daarom is het des te belangrijker om je eigen vier muren mooi te maken, om plaatsen te creëren om te werken en te ontspannen. Wij blikken even terug en hebben de populairste meubels van 2021 voor je op een rijtje gezet.

  Gezellige hoekbanken

  Hoekbank in grijs, hoekbank met slaapfunctie & hoekbanken in trendkleuren

  Waarschijnlijk het middelpunt van veel huishoudens en echte bestsellers: Knusse hoekbanken. Vorig jaar waren hoekbanken in de meest uiteenlopende uitvoeringen overtuigend en nodigden uit om te ontspannen. Ontdek grijze hoekbanken, hoekbanken met een slaapfunctie en kleine hoekbanken.

  Salontafel bestseller

  Salontafels in verschillende stijlen voor de woonkamer

  Een nieuwe salontafel geeft je woonkamer direct een nieuwe uitstraling. Vooral witte salontafels, in hoogte verstelbare salontafels en ronde salontafels waren populair. Welke is je favoriet?

  Praktische woonwanden

  Woonwanden in verschillende stijlen voor de woonkamer

  Woonwanden waren in 2021 populaire meubelaankopen, waarbij massief houten woonwanden het populairst waren, net als witte woonwanden en moderne woonwanden.

  Boxspringbedden om van te dromen

  Boxspringbedden met bedbodem & verschillende ligvlakken

  Gezelligheid en tot rust komen waren vorig jaar bijzonder belangrijk voor ons. Dit is ook terug te vinden in onze bestsellers, de boxspringbedden. Vooral de ligvlakken van 180x200 cm en 140x200 cm waren populair, evenals boxspringbedden met een bedbodem.

  Meer orde met schuifdeurkasten

  Zweefdeurkasten in verschillende stijlen

  Opruimen, sorteren en reorganiseren: Er is genoeg tijd om je huis op te knappen tijdens de lockdown. Met de populairste zweefdeurkasten in wit, is het een koud kunstje. Ontdek ook IKEA PAX alternatieven, zweefdeurkasten onder €500 en kasten van rauch.

  Naar boven