Paulmann - licht om je goed bij te voelen

Als je op zoek bent naar iets meer dan de gebruikelijke standaard gloeilamp, bent je bij Paulmann aan het juiste adres. Het familiebedrijf, dat in 1978 in Springe is opgericht en sindsdien internationaal actief is, biedt decoratieve gloeilampen en lampen van allerlei aard aan.

Paulmann wint niet alleen regelmatig designprijzen voor zijn gloeilampen en lampen, maar besteedt ook bijzondere aandacht aan functionaliteit en productveiligheid. Verschillende keurmerken en laboratoria certificeren de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen van de onderneming. Je krijgt zelfs 5 jaar garantie op Paulmann armaturen en transformatoren.

Armaturen en lampen van Paulmann zijn ook goed voor het milieu: volgens de onderneming is 85% van de producten ontworpen voor energiebesparende technologieën. Bovendien kunt je met de EcoSystems reeks 50-80% elektriciteit besparen. Bovendien bespaart het bedrijf ook veel CO2 en papier door recycling en geavanceerde technologie in de logistiek - en last but not least is het een supporter van vele sociale projecten. Paulmann is dus licht om zich in meer dan één opzicht goed te voelen!