Loading...

Onze cookies voor jouw thuis.

Deze site maakt gebruik van website- Tracking van derden om hun diensten aan te bieden, deze continu te verbeteren en om advertenties weer te geven die aansluiten bij de interesses van de gebruikers.

Ik ga akkoord en kan mijn toestemming op elk moment met ingang voor de toekomst intrekken of wijzigen.

Casual textiel van Tom Tailor

Het merk Tom Tailor is al sinds 1962 een succesvol textielbedrijf. Inmiddels is Tom Tailor niet alleen internationaal succesvol, maar heeft hij zich ook ontwikkeld tot een lifestylebedrijf. Onder het motto "Casual fashion for casual life" produceert het label niet alleen hoogwaardige, modieuze vrijetijdskleding en accessoires voor dames, heren, jongeren en kinderen - sinds 2011 is het ook mogelijk om je eigen huis te verfraaien met casual textiel van Tom Tailor.

De collectie heeft veel te bieden, van textiel zoals kussens en tapijten tot gestoffeerde meubels zoals banken en fauteuils, het is het modieuze alternatief voor conventionele meubellijnen. Ook hier is een ongedwongen en ontspannen levenshouding het motto, wat ook in het woongedeelte kan worden bereikt, zoals de Tom Tailor Home Collection op indrukwekkende wijze aantoont.

Ontdek de producten van Tom Tailor

0 van 0 producten gezien