Loading...

Onze cookies voor jouw thuis.

Deze site maakt gebruik van website- Tracking van derden om hun diensten aan te bieden, deze continu te verbeteren en om advertenties weer te geven die aansluiten bij de interesses van de gebruikers.

Ik ga akkoord en kan mijn toestemming op elk moment met ingang voor de toekomst intrekken of wijzigen.

blomus: unieke producten van roestvrij staal

Hoe verschillend en uiteenlopend de producten van blomus ook mogen zijn, wat ze gemeen hebben is hun artistieke en buitengewone uiterlijk. De duidelijke lijnen, de elegante en puristische vormen en hun opvallende charisma geven de blomus-voorwerpen hun bijzondere karakter. Om deze reden werd blomus al meermaals onderscheiden met verschillende designprijzen, zoals de German Design Award.

Zuiver roestvrij staal wordt gebruikt als basis voor elk van de voorwerpen. Dit stevige materiaal heeft een verfrissend modern en hoogwaardig effect. Het productassortiment is zeer breed: van zeepdispensers in de badkamer tot het vogelhuisje in de tuin tot de broodmand op de ontbijttafel, blomus producten verfraaien het dagelijks leven op verschillende manieren. blomus bewijst ook dat design en hoge functionaliteit niet altijd duur hoeven te zijn. De producten overtuigen veeleer door een aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding.

Ontdek de producten van Blomus

0 van 0 producten gezien