Loading...

Onze cookies voor jouw thuis.

Deze site maakt gebruik van website- Tracking van derden om hun diensten aan te bieden, deze continu te verbeteren en om advertenties weer te geven die aansluiten bij de interesses van de gebruikers.

Ik ga akkoord en kan mijn toestemming op elk moment met ingang voor de toekomst intrekken of wijzigen.

Beddinghouse - house of bed & bath

Bedding House is een Nederlands familiebedrijf dat zich sinds 1978 volledig toelegt op het ontwerpen en verkopen van bedlinnen en badkamertextiel. Ook hoeslakens, molton beschermhoezen, sierkussens en spreien behoren tot hun repertoire. Het merk combineert expertise, betrokkenheid en vakmanschap. Authenticiteit en ondernemerschap zijn ook centrale waarden van het bedrijf. De tevredenheid van hun klanten is bijzonder belangrijk voor hen - ze houden zich aan wat ze beloven. Hun doel is om hun klanten te verrassen en verbazen. Beddinghouse noemt dit de "wow-factor".

Bedding House presenteert twee keer per jaar een nieuwe collectie. Elk van deze is ontworpen en ontwikkeld door de eigen ontwerpstudio van het bedrijf, het creatieve hart van het bedrijf. Hier komen je verhalen tot leven. Bedding House wil haar producten continu doorontwikkelen. Daarom presenteren zij regelmatig artikelen met nieuwe kwaliteitseigenschappen en onderzoeken zij de mogelijkheden voor duurzame verpakkingen. Het vormgeven van een duurzamere toekomst is een van de fundamentele principes.

Ontdek de producten van Beddinghouse

0 van 0 producten gezien