Onze cookies voor jouw thuis.

Deze site maakt gebruik van website- Tracking van derden om hun diensten aan te bieden, deze continu te verbeteren en om advertenties weer te geven die aansluiten bij de interesses van de gebruikers.

Ik ga akkoord en kan mijn toestemming op elk moment met ingang voor de toekomst intrekken of wijzigen.

Kerstcadeaus Banner

Last minute cadeau ideeën

Ben je nog op zoek naar het perfecte kerstcadeau voor je geliefden? Ontdek de onmiddellijk beschikbare kerstcadeaus in onze grote cadeaugids.

Omdat wij weten dat het geven van cadeaus iets heel persoonlijks is, hebben wij creatieve cadeau-ideeën waar je lievelingsmensen echt van zullen genieten. Shop je cadeaus gemakkelijk online en bespaar jezelf het stressvolle kerstshoppen in de stad.

Cadeaus voor de hobbykok

Zij houden ervan nieuwe recepten uit te proberen, gerechten in stijl te bereiden of drankjes te mixen zoals in de beste hotelbar: Hobbykoks raken gemakkelijk geïnspireerd door de smakelijke dingen des levens. Des te leuker om hen te plezieren met praktische en mooie kookaccessoires.

Meer ideeën voor de levensgenieter

Cadeaus voor couchpotatoes

Gezellige tv-avonden en ontspannen weekends staan hoog op het verlanglijstje van couch potatoes. Met kussens, dekens en huiselijke woonaccessoires zit je altijd goed bij de huiselijken.

Hyggelige cadeaus

Cadeaus voor deco-liefhebbers

Thuis is belangrijk voor ons allemaal, maar deco-fans leven voor het steeds opnieuw inrichten van hun vier muren. Van talrijke vazen tot kaarsen en decofiguurtjes, de decoliefhebber kent geen grenzen en breidt graag zijn eigen deco-afdelingje uit.

Mooie kleine dingen om weg te geven

Cadeaus voor opruim fans

Er is altijd wel iets om op te bergen en liefhebbers van orde scheppen er genoegen in hun spullen in manden, bakken en laden op te bergen. Organisatie en structuur horen gewoon bij hun dagelijks leven en een nieuw opbergsysteem zal hun opruimhart sneller doen kloppen. 

Praktische kerstcadeaus

Cadeaus voor kinderen

Het hoeft niet altijd het nieuwste speelgoed of de tiende onesie te zijn. Met Kerstmis kan je kinderen leuke accessoires geven voor hun eigen kleine koninkrijk: hun kinderkamer. Zo voelen zij zich als volwassenen wanneer zij hun eigen kinderfauteuil in hun kamer hebben of zelfs een deken die net zo knus is als die in de slaapkamer van hun ouders.

Cadeaus voor elk budget

Omdat kerstcadeaus nogal wat kunnen kosten, hebben we nog wat inspiratie voor cadeaus onder de 20€, 50€ en 75€.

Cadeaus onder 20€

Cadeaus onder 50€

Cadeaus onder 75€