Loading...

Onze cookies voor jouw thuis.

Deze site maakt gebruik van website- Tracking van derden om hun diensten aan te bieden, deze continu te verbeteren en om advertenties weer te geven die aansluiten bij de interesses van de gebruikers.

Ik ga akkoord en kan mijn toestemming op elk moment met ingang voor de toekomst intrekken of wijzigen.

Deze producten komen voor Sinterklaas binnen

Om er zeker van te zijn dat jij en je bezoek heerlijk kunnen zitten, loont het zich om snel te zijn! Want als er iets is dat samen kerstmis vieren moet zijn, dan is dat: Gezellig en stressvrij!

We hebben een overzicht van stoelen, eettafels en keukenmeubelen samengesteld die korte levertijden hebben en gegarandeerd voor kerst binnen zijn.

Richt je slaapkamer of logeerkamer tijdig in voordat je gasten arriveren.

Nog steeds niet het juiste cadeau gevonden? Hier vindt je ideeën voor kleine geschenken die zeker een glimlach op het gezicht van jouw geliefden zullen toveren.

De juiste meubels voor in huis.

Woonkamer: berging of gezellige logeerkamer? - dat is de vraag

Is je logeerkamer meer een opslagruimte? Mist de woonkamer nog een praktische salontafel? Hoe dan ook: op de één of andere manier ontbreekt er nog iets in de woonkamer om het echt gezellig te maken? Met een paar trucjes kun je deze projecten nu nog relaxter benaderen: hier vind je kledingkasten, bedden en bovenkasten voor elke kamergrootte. En het beste van alles: de meubels zijn gegarandeerd voor kerst in huis.

Eetkamer: Rondom de eettafel

Of het nu gaat om traditionele worstjes met aardappelsalade of iets weelderigs met gebraden gans en rode kool - samen eten is zeker één van onze hoogtepunten op kerstmis. Opdat iedereen ruimte heeft aan de eettafel, vind je voor de eethoek mooie eettafels, eetkamerstoelen en banken, die voor kerstmis binnen zullen komen. Zo zit niemand elkaar in de weg tijdens het diner - hooguit vanwege het heerlijke dessert. En daar kunnen we echt niets aan doen.

Slaapkamer: bedden, slaapbanken en banken

Je visite heeft afgelopen kerstmis op het oncomfortabele luchtbed geslapen? Geef de rug van jouw gast dit jaar wat meer ontspanning. Een comfortabele slaapbank bijvoorbeeld. Of wat dacht je van een echt logeerbed? Als alternatief is er ook een grote, comfortabele bank die kan worden omgebouwd tot een bed. Zullen we wedden dat niet alleen de engelen zich verheugen, maar vooral je gasten na een goede nachtrust?