Onze cookies voor jouw thuis.

Deze site maakt gebruik van website- Tracking van derden om hun diensten aan te bieden, deze continu te verbeteren en om advertenties weer te geven die aansluiten bij de interesses van de gebruikers.

Ik ga akkoord en kan mijn toestemming op elk moment met ingang voor de toekomst intrekken of wijzigen.

De Troubadour Interieurs

pshops_de-troubadour-interieurs_image_logo

DE TROUBADOUR INTERIEURS – Laat je inspireren door het prachtige en uiteenlopende aanbod van De Troubadour Interieurs! Met een ruime showroom, een uitgebreide website en gratis interieuradvies maak je van jouw huis een thuis.

De Troubadour Interieurs, daar waar je huis een thuis wordt. De combinatie van een uitgebreid assortiment en deskundig advies maakt van De Troubadour een unieke meubelzaak. Door het uiteenlopend aanbod meubelen en de verschillende woonstijlen en merken kan jij voor de gehele inrichting van je interieur bij ons terecht. Van landelijk en chic, tot industrieel en modern. Wij weten als geen ander hoe jij verschillende woonstijlen met elkaar kunt combineren om er een prachtig geheel van te maken. In onze showroom met meer dan 5000m2 aan wooninspiratie, maar ook online in onze webshop, laten wij je graag zien hoe je meubels en stijlen kunt combineren om van je huis een thuis te maken. En dat is waar het bij De Troubadour Interieurs allemaal om draait. Of je nu zoekt naar decoratie en woonaccessoires, of juist op zoek bent naar prachtige kasten en zitmeubelen, zoals banken of fauteuils: De Troubadour heeft het allemaal voor je in huis!

Ontdek de producten van De Troubadour Interieurs