Onze cookies voor jouw thuis.

Deze site maakt gebruik van website- Tracking van derden om hun diensten aan te bieden, deze continu te verbeteren en om advertenties weer te geven die aansluiten bij de interesses van de gebruikers.

Ik ga akkoord en kan mijn toestemming op elk moment met ingang voor de toekomst intrekken of wijzigen.

Weber - barbecueplezier sinds 1952

Het bedrijf Weber is al sinds 1952 op de markt en is nu een van 's werelds grootste barbecuefabrikanten. Of het nu gaat om gasbarbecue, kolenbarbecue of elektrische barbecue - het productassortiment van Weber is breed. Naast vele verschillende modellen heeft het bedrijf ook geschikte barbecueaccessoires zoals barbecuegerei, thermometers om de juiste temperatuur te controleren, handschoenen, schoonmaakmiddelen en barbecuepannen in zijn assortiment. Het bedrijf verwierf zo een grote bekendheid door zijn kogelvormige grill, waarop de fabrikant een garantie van 10 jaar geeft. De veiligheid van elke Weber barbecue is een essentieel onderdeel van de filosofie van het bedrijf, en interne controles garanderen het hoogste niveau van veiligheid.

Het grill-merk scoort met hoogwaardig verwerking, onberispelijke productkwaliteit, hoge functionaliteit, fraai design en bevredigende klantenservice. Barbecuerecepten van allerlei aard worden gepubliceerd in de Weber-barbecue-community en een lifestyle magazine houdt klanten op de hoogte op het gebied van ontspannen eten, leven en wonen.

Ontdek de producten van Weber

0 van 0 producten gezien